2014. április 3., csütörtök

Pletykás kedvemben vagyok

Tegnap este a pletyi oldalon azzal voltak elfoglalva, hogy hány egyetemista lánnyal is bújhatott már ágyba kedvencünk, mert ugye már megint bujkált az autó hátuljában ( nem teszem ki a videót ) és egy leány onnan a Den-ből tett az IG-re egy kis videót amin semmi érdekes nincs, csak a szöszi mászik fel az asztalra és elkiáltja magát, hogy banzáj (és azt hiszi, hű de kúúúl, és nem mentettem el a linket).Én nem, de a chrome igen. És hash-tagolt hozzá két nevet, akik közül az egyik meg Rob nevét Elég bonyolult összefüggés. Mondjátok már, embereknek mennyi idejük van arra, hogy egész nap furmányos módon keresgessék Robunk nevét?
Ja, és van egy Heather Necole nevű (ha ez a neve) nő, akit kiszúrt valaki az IG-ről, merthogy epedező megjegyzéseket tesz a képei mellé, holmi R után vágyakozva. És állítólag ez a nő a titkolt szerető. Na. Ennek meg nem találom a linkjét, és a chrome sem...
Miközben az ex lassan szülőszobára vonul. Halál komoly, van egy blog, amin ezt teljes komolysággal állítják.
És most, hogy kiderült, hogy James Franco egy 17 éves lányt hívott szobára online, azon kezdtek kombinálni, hogy vajon mit tanult tőle Rob. És mit csináltak együtt a sivatagban. Pedig nem is voltak együtt a forgatáson, sőt a sivatagban sem. Viszont már régebben találkoztak, és akkor taníthatta Robot mindenfélére.
Szóval, csak

fekszek és lesek....

Ja, ez itt az eredeti jelenet, amit még 31-én forgattak.

Az én napom már pocsék (nem a pletykák miatt :) ), legyen a tietek jobb.
-twmmy-

35 megjegyzés:

  1. Ez most komoly??? Pffff.....már rohadtul fárasztó különben. Tényleg mennyire ráérnek emberek....irigylem őket, hogy ennyi idejük van. Minden tiszteletem a tied twmmy, hogy még bírod ezeket. :)))
    Remélem egyre jobb lesz a napod!
    pusza

    VálaszTörlés
  2. Csak kíváncsi vagyok, hogy mire jutunk ezzel az egésszel. Engem leginkább a kilencedik hónapban levő ex érdekelne. Ugyan hova rakta a gyereket a hasában? Vagy hogy pontosabb legyek, az az észbeli állapot izgat, hogy egy nő hogyan állíthatja az alig hasú másik nőről, hogy csak rejtegeti a terhességet. Hol? A pincében?

    VálaszTörlés
  3. :):):)
    twmmy, kitartást! Nem lehetett könnyű ezt mind kibogózni.
    Egyébként mi az a DEN meg IG?

    Bugsy voltam

    VálaszTörlés
  4. apropo... miért csak egyetemistákkal?

    még mindig Bugsy voltam

    VálaszTörlés
  5. A Den az egy bár kb 800 méterre a Chateau-tól. az IG az az instagramm - ez egy kép és videótárhely,a hova közvetlen a telefonodról küldhetsz fel vackokat.
    Hogy miért egyetemistákkal? Gondolom, új célcsoport a pletykakitalálóknak. Lehet válogatni, sokan vannak. Nyú terhessége meg sem lep?

    VálaszTörlés
  6. jaj, de édes.... szegénykém, ilyenkor úgy tudom sajnálni, na de végül is ő választotta, nem? Nagyon meglepő, hogy sok hónap kemény munka után, el mer menni bulizni...ámulok-bámulok. :D Egyetemisták....hahah csak nem egy egyetemista lány írta a cikket??? Véleményem szerint meg a 30on felüli nőkhöz vonzódik... :DDDD

    VálaszTörlés
  7. Na! Milyen sok hónap kemény munka? Szerintem a napi 9-10 órát dolgozó közel minimálbéres réteget inkább kell sajnálni, mint őt. Bocs, nem akarok bántó lenni, csak végképp nem értem, mi ez a sajnálkozás a színészek iránt? Most a forgatás tartott 40 napig, ebből hetente 3 napot szüneten töltöttek. Előtte mikor is forgatott, Ja a QOTD-t kemény 4 napig januárban. Aztán előtte volt egy év szünet. És nemigen kellett haknizgatnia a többtízmillója mellett. Szóval, csak dolgozzon meg az én forintjaimért, főleg, hogy nagy valószínűséggel ezeket a filmeket mindet a Művészmozi fogja csak adni, ide hozzánk le sem jön.

    VálaszTörlés
  8. akik most egyetemisták volta, a TW hiszti kitörése idején még tinik voltak. Önzö csitrik! (Nem mintha még érdekelt lennék a dologban...).
    A színészek életét én úgy képzelem el, hogy ha van munkájuk, akkor nagyon sokat dolgoznak, pl. forgatnak v. promotálnak (korán reggeltől estig, akár hétvégén is), ugyanakkor ha nincs, akkor azt csinálnak, amit akarnak (utazás, döglés, szívás...). Lehet jönni a fizujukkal meg a luxussal, ami körbe veszi őket, de amikor 1 hét alatt 3-4 városban megfordulsz, ahol mindenki téged akar kérdezni, fotózni, szétszedni,... na az rettentő fárasztó tud lenni. Mindenhez jópofát vágni. Kétségtelenül van neki egy pozitív élmény érzete is, de azért az mégsem az, mikor van egy de-öd Tokióra, mint ha elmész 1 hétre Japánba és ott olyan tempóban nézelődsz, ahogy akarsz. A Star Trek kapcsán Ben tavaly 3-4 napot eltöltött T-ban, de sztem abban fél nap városnézés sem volt.

    Változatlanul Bugsy voltam

    VálaszTörlés
  9. nyu terhessége? Öööööö
    Érdekli őt valakit még a blogon, mióta feltehetően nincsenek együtt?

    VálaszTörlés
  10. bevallom,bugsy én bele szoktam botlani a hwlife-on K.-ról szóló hírekbe.a terhességet az a barom találta ki,akinek feltűnt,hogy a művésznő 5-6 kiló felszedett az utóbbi időben.egyébként egyáltalán nem úgy fest,mint 1 várandós!a nagyorrú barinőjével nyomul LA-ben és mind2ten fiúnak vannak öltözve.mindegy!spongyát rá!
    a taxis videóban Dean Robbal van:tehát munkába menet vagy munkából jövet történt az esemény.valóban nem egy különlegesség,twmmy!

    VálaszTörlés
  11. Brumi, a bárból indultak a chateau-ba :) Már nem forgatási nap volt, de hát miért is ne mehetne inni egyet. Lehet, elbúcsúztak egymástól egy időre, a Rpau-n olvastam, hogy nyáron lesz a Vezér forgatása, még keresik a gyerekszereplőt.
    Ok, Bugsy, vannak megerőltető napjaik, nem vonom kétségbe. Én ahogy elnézem a forgatási dolgokat, három perces jelenetet ötvenszer vesznek fel, van amikor fél óra szünettel. Inkább unalmas...és egyben idegölő. De, sajna, még mindig nem bírom sajnálni őket egy percig sem. Láttad az F1-ben BC-t?

    VálaszTörlés
  12. http://cache1.asset-cache.net/gc/139784142-singer-songwriter-heather-necole-arrives-at-gettyimages.jpg?v=1&c=IWSAsset&k=2&d=Z0zsWpN2ukUDXYqF4boPJSvrnlb%2Fn5QJjXmi9DF1uqkiccWYj%2BPcKNri%2Bwh6oFI2VRV1zuyAO802kNMhg%2F%2Bg6A%3D%3D

    ööö, ez lenne az a Heather izé... énekesnő? Nos, Robunk ennyire nem lehet elkeseredve, szerintem. (titkos szerető) Akkor már inkább megszavaznám neki Tátit XD Amúgy meg én is sajnálom szegény srácot, mert oké, ez a választott élete, kap is érte elég szép pénzt, de azért car ügy lehet egyedül ülni egy szobában és nézni a függöny mögül, hogy másoknak élete is van. Neked meg 125x meg kell gondolnod, kivel ülsz le két mondatra privátban, nem is feltétlenül magad miatt, hanem a másik miatt. Azonnal szétszedik a szerencsétlent, ha Rob csak annyit mond neki, Szia. És rohadtul nem tudom elképzelni a szexuális életét sem ekkora paranoia árnyékában. Oké, biztos vannak profik, akik tartják a titkot nála, másoknál, politikusoknál. De olyan fiatal és az élet megy el mellette, mm. a normális élet. Nehéz mérlegre rakni és a másik serpenyővel összehasonlítani. Anyatigrist hallottátok ;)

    VálaszTörlés
  13. ja,bocs!fut az agyam...nem esett le,hogy vége a forgatásnak:(
    Rob a CM-ban lakik?azt írta valaki,hogy valószínűleg nem akar HW-ban maradni,hanem visszamegy a UK-ba.a jól értesült személy szerint,a házát is ezért adta el.állítólag anyja is ott van LA-ben és együtt utaznak haza(miután Rob 2 fotósorozatot megcsinál és interjúkat ad).hiszem,ha látom,hogy otthon vesz házat....
    olvastál ezekről,twmmy?

    VálaszTörlés
  14. nem lehet Rob ennyire elkeseredve!!!jó a szöveg,jutka:))
    nem akarok kötözködni,de az a véleményem,mint twmmynek!Rob rövid ideig forgatta az utóbbi 3 filmjét(még a LIFE volt a leghosszabb),a közbeeső időszakban van ideje megerősíteni a lelkét.meg már nem bizonytalan tini,hanem hamarosan 28 éves lesz.tessék felnőttként viselkedni!ezt úgy írom,hogy elismerem:undok dolog lehet látni a rád leselkedő fotósokat nap,mint nap:(

    VálaszTörlés
  15. Arról rebesgették egy csiripben, hogy látták a szüleivel együtt enni, egyszer. Szerintem a CM-ben lakik, a forgatás miatt is célszerű volt, meg valljuk be, nem egy elvetemült roncs hely... elmennék egy hétre oda. Ami meg ott megkapható, van máshol is :)
    Hogy hol fog lakni, ki tudja. Állítólag van már háza vhol London környékén, de hát gyereke is van, január 4 óta, ha jól emlékszem.
    A fotósorozatról még nem hallottam :) Jó lenne már valami új!
    Jutka, ja ez az a dülledtszemű madárka.
    A magánélet hiánya/megvalósításának akadálya miatt sokkal jobban sajnálom, mint a dolgozója miatt.
    Bugsy, fenét nem érdekelné Táti, de még mindig kétnaponta van cikk, hogy most akkor mit is vesz majd a születésnapjára Rob, hol találkoztak a kutyákkal, hányszor, milyen jól fognak szülinapozni. Velem örökké szembejönnek ezek a hírek :)

    VálaszTörlés
  16. Vajon mit csinál Rob a CM-ban...ahah Íme: http://25.media.tumblr.com/tumblr_mdrum0VcTo1rwx2pko1_250.gif
    :DDDD

    VálaszTörlés
  17. de miért lakna a chateu-ban? hát nem bérel házat a summit circle-nél, vagy hogy is kell írni pontosan...

    VálaszTörlés
  18. Kitti, annak a bérlete lejárt decemberben, azóta még olvastam, hogy elkelt volna. És miért ne lakna? Szép hely. Helybe jön az egész város, nem kell szaladgálnia.

    VálaszTörlés
  19. nahát, most már baromi kíváncsi vagyok, mert ezek szerint akkor most nincs se saját, se bérelt háza LA-ben. lehet hogy igaz lesz is visszajön a jó öreg kontinensre? o.O

    VálaszTörlés
  20. én nyúba minden reggel úgy ahogy belebotlom, mert ő van a MC címlapján. Gondolom az életében beállt nagy változásról írnak benne.... lapozzunk

    itthon kicsit átolvastam az eddig írottakat. Kitti, a lányok tudják, hogy imádok dolgokat pontokba szedni, bár az RPD megszűnése óta erre nem igazán került sor. (Te anno látogattad az oldalt?)
    1. köszi, twmmy, hogy kimondtad, Rob ezen filmjei nagy valószínűséggel nem fognak felénk bemutatásra kerülni, kiv. ha nagy fesztivál sikert aratnak és nem adják drágán, ergo tényleg nem tudom, mikor fogunk legközelebb együtt mozizni. (Mert ugye a BA megmutatta, hogy a nagy hiszti itthon is a TW-nak szólt, én pedig továbbra is nálatok képzelem el a megtekintését). :( A Bennel közös film lesz? Arról van valami új hír?
    2. jeccuc, 28 lesz? Öregszik, gyorsabban, mint én! :)
    3. F1? Nem, sajna nem láttam, vhonnan le kéne tölteni, de türelmem tényleg nem lenne 1,5-2 órányi tölteléket végig nézni. Bocs, ha Ti fordítva gondoljátok!
    4. HW: évek óta azt mondom, és figyelj, Rob, MF és Ben is azt mondja, hogy Londont sose cseréld/né LA-re! Aki vesz ott házat, az ott akar élni és a medencéje partján dögleni (Azért azt a latinos kérót a csudi szép kerttel hébe-hóba én is kibérelném). brumi, őszintén remélem, hogy haza költözik... Európába.
    5. randi: nagyon nehéz, bár én hiszek abban, hogy vannak olyanok, akik nem tudják kicsoda v. képesek normálisan viselkedni vele, emberi lénynek tekinteni. A papik, rajongók pedig a randik megkerülhetetlen elemei, nem lehet tenni ellenük (Ben). Amúgy Bennek törték már fel az emali-jét, az egyik szemközti szomszédja meg élőben twittelte, mit csinált éppen. Eljárás folyamatban...
    6. CM. Jó kérdés, tképpen miért lakik a CM-ban? Ott ragadt a forgatás miatt? Ha van még pár napnyi dolga, minek költözzön ki?

    VálaszTörlés
  21. Bugsy, nem nem ismertem azt az oldalt. Én teljesen friss vagyok, most találtam rátok néhány napja, teljesen véletlenül, azt hiszem valamilyen fordításotokat dobta fel a gugli.
    Segítsetek nekem, tényleg nagyon új vagyok itt és nem igazán értem mindenhol a rövidítéseteket.
    Szal ki az a Táti, ill. nyú? F1, BC, MF, Ben...ezek mik, vagy kik? o.O
    Baromira kíváncsi vagyok mi lesz Rob következő lépese, én kb mióta nyilvánosságra került, hogy eladta a házát, azóta úgy érzem, h haza akar költözni. Tényleg mindig hangoztatta, mennyire imádja Londont, meg ő mennyire rém angol srác. És arra is nagyon kíváncsi leszek,h hogyan fog lefagyni az RS fanok arcáról a mosoly, ha tényleg visszajön...akkor mivel fognak előállni?

    VálaszTörlés
  22. Egyenlőre úgy tűnik, valami miatt csúszik a forgatás. Ahogy néztem, a Hold on to me helyet cserélt az Imdb-n a Z-vel. A Vezér nyáron lesz. Két hét múlva jelentik ba cannes-i fesztivál filmjeit. Megpróbálom megkeresni neked a jutúbon a drágát, ahogy interjúvolja a fiúkat :) Én nem hinném, hog a berregést miatta kellene végignézni, a berregést csak úgy nézni kell és kész.
    Én el tudom képzelni, hogy egy 22 éves nyikhajnak vonzó az, ami ott van Holligolliban, de ha esze van valakinek, rájön, hogy nem az a világ közepe. és Rob szerintem elég hamar rájött, csak ugye a szerelem az szerelem. Érthető, annak idején nekem is elment a józan eszem, azt azóta sem találom :)
    Nem néztük még meg? Egek. Ja, persze, tudom már, anyám közbejött. Azóta meg nem jött szóba.
    Ugye, milyen jó, hogy pletyiztem egy kicsit?

    VálaszTörlés
  23. Kitti:
    Táti, nyú, ex ezek mind Kristen.
    F1 az aforma 1,
    MF Michael Fassbander,
    BC-Ben Benedict Cumberbatch.

    Általában a kezdőbetűjükkle jelölika színészeket arra kintfelé.

    VálaszTörlés
  24. twmmy, köszi szépen, akkor minden világos! bár nagyon meghallgatnám, hogy akadt a táti és nyú becenév K-ra...azt hiszem sokat nevetnék rajta...

    VálaszTörlés
  25. azt, hogy mennyire imádja Londont, leginkább az átköltözése előtt hangoztatta, azóta twmmy csapta majdnem agyon amiatt is, hogy már megszokta, megszerette, jól érzi magát ott v. vmi hasonló.
    A társaságunk jelentős hányada a fent említett Robert Pattinson Daily-n melegedett össze. Remek híroldal volt rengeteg fordítással, fotósorozattal, kommentekkel, olykor magvas beszélgetésekkel.... meg szép nagy veszekedésekkel jobbára nyú miatt. Mikor Rob itt forgatott rengeteg info és élménybeszámoló került fel, jómagam akkor vetődtem oda. Ide twmmy invitált meg még a Burberry szerződésről szóló pletyik idején. Milyen jó is egy kicsit pletyizni!

    apropó, K: anyu, nyunyu, nyú
    táti pedig mert állandóan nyitva a szája
    futott egy ideig ignorancia és 0%-ként is (ld. cset felett), de sztem még vagy fél tucat elnevezése volt az elmúlt években.

    MF és Ben a Rob utáni pasijaim, előbbi tegnap töltötte be a 38-at. Az utóbbi elviekben Rob apja lesz a Z-ben. Sherlockként láttad már? Az ő rajongói oldalán mindenki azt számolgatja, lesz-e ideje idén leforgatni a 4. évadot. Ha csúszik a Z, az bizakodásra ad okot.

    VálaszTörlés
  26. Nem, még nem láttam. köszi a kis "jel"magyarázatot. :D Ezek szerint találkoztatok Robbal pesten? milyen volt? Sajnos, én akkor még nem tudtam a létezéséről sem, ami egyrészről jó is...könnyebb volt az életem... ;) Azóta ott tartok, hogy mivel gyakran járok az Andrássyn mindig az jut az eszembe, h egyszer ő is taposta ezt a flasztert és én nem voltam akkor itt...

    VálaszTörlés
  27. A helyes megfogalmazás sajnos úgy hangzik, Kitty, hogy láttuk Robot. Ki közelebbről, ki csak tisztes távolból. Volt aki éjjel is ott volt a köszönő szavaknál. Azóta is esz a sárga irigység, hogy nem voltam ott :)

    VálaszTörlés
  28. na, hát én is így jártam... a forgatás táján estem szerelembe a sráccal, csak akkor még nem tudtam, hogy ott trappol az Andrássy flaszterén. Ráadás... a cég, akikhez rendszeresen járok, utána fél évvel költözött az Andrássy 16-ba! A francba, hogy ezek se tudtak korábban áthurcolkodni :nuts: ! Röviden, Rob itteni jövés-menéséről teljesen lemaradtam XD Na, de azóta meg minden alkalommal ott sóhajtozok pár pillanatot XD

    VálaszTörlés
  29. én pont a forgatás előtt pár héttel láttam a TW-ot. Szóval párszor sikerült kimenni, mikor meg volt a kellő info. Akkor már nem laktam anyunál, de csak ott volt netem...
    Én mindig éjszakai forgatáson láttam, aranyos volt és félénk.

    VálaszTörlés
  30. Félénk? Bugsy ezt hogy érted? mitől tűnt félénknek?
    Golden, akkor mi már tutira találkoztunk, én voltam a másik sóhajtozó csaj az Andrássy elején...ugye emlékszel? :DDD

    VálaszTörlés
  31. A Horváth Mihály téren forgattak és mikor befejezték, hatalmas léptekkel spurizott a lakókocsija felé. Közben ide intett nekünk, de csak könyékig emelte a karját. A stábban jól mozgott, a statisztákkal (szerepük szerint lotyók) is kedves volt, fázott is, de a rajongók felé azt hiszem nagyon félénk volt.
    Azt a jelenetet vették, mikor az éjszakai utcán sétál, leszólítja 2 pillangó, de ő elutasítja őket, mert rangon alulinak tartja őket. Az árkádos kapun Rob ki, lovaskocsi be. Felvették vagy 6-8 elutasító gesztussal. Minden felvétel után oda ment a rendező(k)höz visszanézni az eredményt. Közben végig mosolygott.

    VálaszTörlés
  32. jut eszembe, pont így volt, árpilis elején. Egész korán volt Húsvét, iskolai szünet volt. Nappal jó melegen sütött a nap, de éjszakára nagyon lehült az idő. Édes nosztalgia...

    VálaszTörlés
  33. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  34. jaj,jaj a BA pesti forgatása idején nem volt pénzem odautazni a forgatásra és a mai napig sajnálom!nagyon jó volt rajongónak lenni az RPD-n azidőtájt:))
    mikor londonban jártam második alkalommal 2009-ben:én is arra gondoltam,hogy hátha éppen azon a padon ülök a Leicester square-n,amin ő régebben....mikor még a Sohoban lakott:))
    MF 38?ezt nem is gondoltam volna!azt hittem fiatalabb.
    BC nagyon jó Sherlocknak!nagyon bírom...

    VálaszTörlés
  35. twmmy, de jó is, hogy pletyiztél! :))
    Basszus, amellett, hogy már lanyhul nálam a Rob-imádat, sajnos a ráfordítható időm is jelentősen leredukálódott. :(

    Kitti, azt a bizonyos "Köszönöm, hogy csendben voltatok" mondatot, szerencsém volt blogunk hatodik "alapítójával" együtt személyesen, a saját fülemmel, pár méter távolságról hallani. :))
    Régi szép idők....

    VálaszTörlés