2014. április 21., hétfő

Szerintetek

mikor fogja elődugni az orrát?
Nos, én nagyon szeretnék tudni stoppolni fotót.de még nem tudok. Így maradok a szokásos hétfői témánál, és az elsőként látott képet mutatom meg. Esküszöm, ezt még nem láttam. És nem is illik  a naphoz, de ha egyszer ez bukkant elő?

Kaptok egy másodikat is, merthogy egymás után jöttek elő a képek. Ezt sem láttam még így kiemelve:
Remélem, nem a sonkámra öltögeti a nyelvét...
-twmmy-

5 megjegyzés:

  1. hát, szerintem sajna Cannes előtt nem ... aztán meg már nem is tudom, hogy fog forgatni.. Blacklistet mondták májusra (de valahogy olyan furán húzódik ez a film, nem is tudom, lesz egyáltalán...), de júniusra meg már a Childhood-ot, nem? És akkor promózni nem is mennek egyik filmmel sem?

    VálaszTörlés
  2. Nyárra mondták a dzsungeles filmet is. Valami megint csúszni fog. A katonás filmből nem tudom, mikor lesz valami, a múltkor az írója valamelyik egyetemen tartott előadást és ott azt mondta, lesz film. Az engedély is megvan Kaliforniára, a manó tudja, miért húzódik. Lehet, nem időszerű a téma.
    Szerintem a promózásra nem sok pénzt szántak, lesz egy-két riport mondjuk Torontóban a MTTS kapcsán, meg Ausztráliában a Rover kapcsán. Majdcsak meglátjuk :) Lassan el kell szoknunk a havi hírektől is. Majd úgy leszünk vele, mint bármelyik másik színésszel. Csak akkor hallunk róla, ha valami disznóságot csinál :) Mondjuk megnősül, meg gyereke lesz :)

    VálaszTörlés
  3. én remélem, hogy hamarosan láthatjuk. kíváncsi lennék a hajára, marad sötét, vagy mit csinál vele. mit csinálnak ezek a paparazzik? valaki szóljon már rájuk, hogy dolgozzanak! :D

    VálaszTörlés
  4. jaj, egyébként utólag is mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket! nálunk sajnos az ügyeleten telt... :( fiam belázasodott, magas láza volt 3 napig, de most már szerencsére jól van, de ezt a húsvétot nagyon utáltam. :'(

    VálaszTörlés
  5. Kitti!az én rokonaim családjában mindenhol volt beteg húsvétkor.mi ketten a hapsimmal vírusosan feküdtünk itthon és köhögtünk+anya betegsége.sajnos én nem gyógyultam meg,pedig holnap egy hete lesz,hogy elkezdődött!egész télen nem voltam beteg,rengeteg zöldséget,gyümölcsöt ettünk,gyömbérteát ittam,nem iszom alkoholt egy ideje....és mégis.valahogy ezek a vírusok egyre erősebbek!

    VálaszTörlés