2014. április 27., vasárnap

Tegnapelőtt *frissítve*

Már minden  ismert Rob oldalról leszedték a képet, mondván, Rob kifejezte az érzelmét, hogy nem akarja  a képet, és állítólag el akarta szedni a telefonját a fotózkodónak, hogy törölje a képet. Ami véleményem szerint "csak" annyit jelent, hogy kezd egyre inkább primadonnán viselkedni. Hümmm... Nekem nem tetszik az irány. Én enm szedem le a képet. Aki híres, annak számolnia  kell az akarata ellenére történő fotózkodással. Ne menjen nyilvános helyre, ha nem akar fotót. Igyon otthon és rendelje oda a megfelelő nőszemélyeket, vagy férfiszemélyeket. A hír így is, úgy is ki fog kerülni, tetszik nem tetszik...

bárban volt kedvencünk, erről több csiripelés tanúskodott. És egy kép is van, amin nem a legderűsebb hangulatában leledzik. Viszont látszik a haja és az arca :)

És akkor lássuk csak, melyik bárban is volt:
Az április 15-én nyílt a Good Times at Davey Wayne's nevű szórakoztató és itató hely.
Érdekes kialakítással, mert

ezen keresztül kell bemenni. Bevallom, némi borzongással tölt el a bejárat megoldása. Rögtön King AZ című alkotása jutott eszembe. Brrrrr... fenntartásaim lennének a bemenettel kapcsolatban. Mindenesetre eredeti ötletnek tűnik.
Más most nincs, csak szakad az eső, a fiúk meg optimistán készülődnek a teniszversenyre.
-twmmy-

10 megjegyzés:

  1. Hűűűhaaa.. úgy néz ki nagyon nem akarta ezt képet. de úgy tűnik a haja megint a régi :)

    VálaszTörlés
  2. most én értem rosszul, de ez a bárpult vagy a kocsmaajtó?
    Nem, nem akarta. Ordít róla, hogy elege van a twittelőkből :(

    VálaszTörlés
  3. A kocsmaajtó :)
    Elege van, vagy nincs elege, ez a sorsa. Nem kellett volna hollygollyba színésznek menni,avagy otthon kellene inni :)

    VálaszTörlés
  4. nem akarnám az ebet kötni a karóhoz, de az "ajtó" jobb alsó sarkánál egy termosz van, tudod, olyan kisebb fajta, amit be lehet dugni a kocsiban is. Fokozzuk le hűtőszekrénynek...

    VálaszTörlés
  5. Igen, Bugsy, ezen a hűtőszekrényajtón keresztül lehet bejutni :)

    VálaszTörlés
  6. twmmy, ez egy érdekes hozzáállás. Már a többi Robos oldaltól. Felteszik a képet, aztán mivel nem tetszik Robnak, hogy készült, leszedték...
    én úgy gondolom, hogy a hírességeknek is kijár a nyugalom, a mai túl "közösségi" világunk borzasztó, mert nem enged intimitást. Magukkal az emberek azt csinálnak, amit akarnak, de másokkal talán mégsem kéne! Nem tetszett, hogy lefényképezlek? Akkor is felnyomom a képet a netre? Ezzel a fajta hozzáállással nem tudok azonosulni.

    VálaszTörlés
  7. Kijár a nyugalom, de akkor is számolnia kell vele, hogy felkerül a kép. Mondjuk az, hogy megtalálják a képet, az azért megint egy érdekes dolog, mert keresni kell. Tehát, az is hibás valahol, aki keresi, nem csak az, aki felrakja. És ha csak vállat von, amikor lefényképezik, lehet, kevesebb problémája lett volna, mert itt a képhez fűzött megjegyzés az, ami a tüzet felszította és a fényképész kapott hideget - meleget. De inkább forrót. A "rajongók" elég ocsmány módon nyilvánultak meg, szerintem ez sem egy pozitív dolog. Ha nem tetszik, nem kell megnézni. Én továbbra is azt mondom, hogy ha nem akarja egy híres ember, hogy lefényképezzék nyilvános helyen, ne menjen oda, azt kész. Ha már odament, számolnia kell vele, hogy kérdés nélkül is leképezik. Angliában hány kép készült róla úgy, hogy nem kérdezték meg? Sok. És ha azt mondja, hogy ne készítsen róla képet, ennek ellenére készül, akkor ne ő menjen neki az illetőnek... Mert ebből még nagyobb hír lehet. Kérje meg a bár biztonsági szekrényajtait.

    VálaszTörlés
  8. twmmy, Te Robot ostorozod, én meg twitteren és hasonlókon nyomuló, erkölcsi tartás nélküli rajongókat (?)

    VálaszTörlés
  9. Igen, Robot ostorozom, hiszen a viselkedése volt szerintem a kiváltó ok, hogy úgy sült el a fénykép, ahogy elsült. HA nem cirkuszol, nem kerül fel a megjegyzés, hogy törölni akarta, és akkor mindjárt mindenki boldogan örül, hogy né, egy rajongó készített fényképet. De, ha a fényképezett úgy reagál, ahogy Rob reagált, akkor bizony számolnia kell az undokabbnál undokabb véleményekkel is... És ugye tudjuk, hogy mindig a rossz vélemény a hangos vélemény... a jó vélemény az elsikkad.

    VálaszTörlés
  10. szerintem ez is a 15 perc hírnévről szól sokaknak. Megértem Robot, hiszen ez nem egy állatkert, hogy tessék ott van fényképezd mindegy,hogy akarja-e vagy, sem,vagy éppen mit csinál. ő is csak egy ember, aki megérdemel annyi tiszteletet,h, ha nem szeretne fotózkodni, akkor hagyják békén. ez szerintem nem a hírnévről, hanem sokkal inkább a tiszteletről szól.

    VálaszTörlés