2014. május 3., szombat

Gondolkodtam, hogy

kitegyem-e a Premiere magazin címlapját, de kiteszem. Hogy miért? Mert talán időben szólok még, hogy Bugsy, légy kedves vegyél nekem egy példányt!!!! Nálunk végképp bezártak minden tehetséges újság-áruldát, külföldi lapokhoz csak Bp-en keresztül lehet hozzájutni. A családom idősebbik ifja pedig a sok eszétől mindig elfelejti, ha ilyesmit kérek tőle.


Először külön akartam tenni a mai "hivatalos" posztot, de rájöttem, a kontraszt hatásosabb, ha így együtt látjuk a két képet


 Nna. Kéretnek a vélemények, ki mit lát a felső képben :)
-twmmy-

7 megjegyzés:

 1. hát, elsőre kb. egy 16 évest látok, úgyhogy boldogtalan vagyok... pedig már olyan szépen öregedett, erre visszafiatalodik itt nekem XD

  VálaszTörlés
 2. ja, ráadásul a Metamorfózis-ra be is ugrott valami, utánanéztem és igen ...
  http://www.port.hu/metamorfozis_metamorphosis/pls/w/films.film_page?i_film_id=71796

  és banyek, ebben is ott a vámpír :P

  VálaszTörlés
 3. durcás kisgyerek, csak azért is összekenem magam. Rendelés felvéve, twmmy!

  VálaszTörlés
 4. Nekem ez a kép ugrott be :)
  http://4.bp.blogspot.com/_9mvkemNN7Xg/S2DnNXUzswI/AAAAAAAABxM/pt7aBJ76_ZM/s640/twilightxchange-bbpattz-006.jpg

  VálaszTörlés
 5. Elöször is úgy érzem, nagyon ritkám köszönöm meg a munkátokat, pedig rendszeresen itt járok. Úgyhogy köszönöm, hogy továbbra is figyelemmel kíséritek Robot, a munkáját és rendszeresen posztoltok.
  KÖSZÖNÖM!

  Megjegyzés az elsö képhez:

  1.

  Naívan megpróbálom azt feltételezni, hogy az újság nem a példányszám növelésének az érdekében jelentette meg a Robos címlapot, hanem lassan, de biztosan elismerik a színészi teljesítményét is! Merem remélni, hogy az újság Cannes-i különkiadásának a címlapján szerepelni legalább akkora dolog, mint Cronenberggel forgatni.

  2.

  Gratuláció a fotósnak!
  A sok ezer kép ellenére, amik készültek róla, vagy a szeméröl, mégis úgy hatott rám ez a kép, hogy még soha nem láttam róla olyat, ahol ennyire intenzíven uralta a szeme a képet. Csak utána néztem a "mázolmányt". Számomra nagyon hatásos és intenzív volt. Ezek a szemek elhitetik velem, hogy Rob képes mindenféle metamorfózisra.

  Üdv az egész csapatnak!

  Krissy

  VálaszTörlés
 6. anarchista tinédzser....ez jutott eszembe a képről.a felső nagyon márkás,ne nekem nem tetszik(szerintem nőies).a fotós munkáját értékelem,mert a kép formabontó,érdekes és hatásos.reméljük sikeres lesz Rob cannesban a filmjeivel!

  VálaszTörlés
 7. nekem nagyon bejön ez a kép, a szemei tényleg kifejezőek...és Twmmy konyhafestése is beugrott róla... :D :D

  VálaszTörlés