2014. június 24., kedd

The Rover bo

Nna. Szóval. És betűvel.
A film bevétele.
Az első napi, mármint 2014.06.13-i igen kimagasló átlagbevétel után "elszomorító" a 20-i nagyra nyitott moziolló (egész 600 mozi) átlagárbevétele.
Vagy mégsem? Vagy most mi van? Bukás, nem bukás?
Nézzük. Számokat nem hozok, a bo mojon meg leeht tekinteni őket.
De: Franciaországban a hű de jó cannes-i fogadtatás után nem mentek el az emberek megnézni a filmet. Az ausztrál filmfesztivál után az emberek nem szakították meg magukat, hogy rohanjanak saját sikeres rendezőjük és sikeres színészük filmjét megnézni.
Mi a fenét várhattunk ezek után az amerikai piff-puff filmeken kérődző közönségtől? Hogy majd siet gondolkodni?
Igaz, tavalyelőtt azon nyavalyogtak amarra az emberek, hogy nem tudták megnézni a moziban a Cosmopolist és a Bel Amit, mert nem játszották a közelükben. Most több helyen ynitot afilm, és mégsem mentek el megnézni. Az A24-et azért okolják, hogy Robra építette a promót, pedig Guy-ra és Davidre kellett volna. Nos, én úgy láttam, szinte mindig együtt voltak az egy Late Night-on kívül, illetve valahol Guy volt egyedül, de ugye utána nem rohangálok. Ja, és természetesen a "bukás" az emg csak Robé.... <>
Szóval, a mozi három napi nyitás után hozott 500 ezer dolcsit, ami mozinként kb 800 dollár bevétel, ez a 8 dolláros jegyárral számolva 3 nap alatt 100 ember mozinként ... Enynien szerintem itt Mo-n nem leszünk a moziban egy alkalommal sem.
Az én véleményem: nem értek hozzá, de a bo mojo-t tanulmányozva a normális, elgondolkodtató filmek nem hoznak pénzt a konyhára. Az Oscart kapó indie filmeket akkor mennek el az emberek megnézni, miután megkapja az Oscart. Lásd a Király beszéde, az Animal Kingdom, az Amour adatait. Sznobok!!!
Meglátjuk, az idő megmutatja.
És most egy újabb jelenet


Esett hajnalban, az ég mordor-szürke. Bu...
-twmmy-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése