2014. július 17., csütörtök

Mivel nincs semmi új

menjünk vissza az ősidőkbe.
Legyen mondjuk 2008 Comic Con. Mielőtt elindítjátok a videókat, a hangot vegyétek le. Igaz, így Rob sem hallatszik, de nem ugrotok egy nagyot a sikítástól, mint én.



-twmmy-

6 megjegyzés:

  1. nem tudom a srác aznap mit ivott, szívott, vagy mi történt vele, de a sokat hangoztatott félénk, visszafogott énjét elhagyta valamelyik kanyarban. Lehengerlően szexi volt és virgonc... én meg lettem véve kilóra, ami már akkoriban sem volt kevés XD

    VálaszTörlés
  2. Hát nem váliumot, az biztos:) Egek, hova is lett ez a vidám fiú:) Olyan öreg lett !!
    Én ezt a comicizét több, mint egy évvel később láttam annak idején.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Mert kétszer ment el, a vihar miatt kicsit belassult a gép, én meg csak kattintgatok össze vissza...

    VálaszTörlés
  5. voltak olyan komik akkoriban,hogy valami drogtól volt ilyen felszabadult.
    valóban öreges néha:( igazad van,twmmy!azt figyeltem meg az utóbbi időben,hogy ugyan mosolyog a bemutatókon,a vörös szőnyegen,de nem őszintén.valódi mosolyokat akkor láthatunk,ha a kollégáival beszélget vagy mulatozik a haverokkal.apropó haverok:azt a júli.7-i CM beli fehér polós képet(Jarecki ül mellette)kérhetném kitenni az oldalra?szerintem jó kép Őfelségéről:)))

    VálaszTörlés
  6. a drogos szövegben nem hiszek, mert attól nem ilyen kontrolláltan lenne vidám... a szeme vidáman csillog, de az egész őszinte és nem túlzó... csak azért fura, mert később olyan visszafogott lett. Viszont nem tudhatjuk, mitől... Itt-ott elcsíphettünk néhány gusztustalan papis beszólást, (a töredékét sem a ténylegesnek) ennyi szerintem már elég is lenne ahhoz, hogy valaki átmenjen míszbe. És akkor azt már nem is mondom, hogy órákon át cserélődnek előtte a riporterek alkalomadtán, fejenként 5 perceg eltöltve vele, és ezt a rengeteg időt ugyanannak a néhány kérdésnek az ismételgetésével töltik. Nyilván a hócipője tele már a saját válaszaival is.

    VálaszTörlés