2014. július 20., vasárnap

Most következne

a 2010-es Comic Con. De nem voltak. Így aztán egy kis történelem:
1970-ben alapították, eredetileg Golden State Comic Book Convention néven, amit ha a fene fenét eszik sem, tudok jó magyarra lefordítani. Mindenesetre jó régi dolog. Az első rendezvényeken a meghívottak még számomra is ismerős emberek voltak, úgymint Ray Bradbury, Frank Capra, sőt még Chuck Norris. És alig voltak a látogatók, 1988-ig 5-6 ezren. 1988-ban ott volt George R.R. Martin is. 1989-ben Mark Hamill :)
Aztán szépen kiteljesedett a rendezvény, manapság 130.000 körüli látogatóval, egy csomó olyan külön meghívott egyénnel, akikről fogalmam sincs kicsodák. De biztos fontos emberek az írás, kiadás, rajzolás, egyéb média területén. Ja, és a belépők hónapokkal a kezdés előtt, a meghirdetés után egy órán belül elkelnek. És ekkor felrémlenek előttem  a gyerek és ifjúkorom régi Őszi és Tavaszi Budapesti Nemzetközi Vásárokra való bejutás izgalmai...
Na, nem voltak azok olyan rosszak, én szerettem combtőig lejárni a lábaimat és meregetni a szemeimet. És még annak idején, amikor az első gyerekem babakocsis volt, volt lehetőségem a kiállítókat megkérni, hogy melegítsék meg a tápszerhez a vizet, a másodiknál  már a bébiételes üveget. A harmadiknál már nem volt érdemleges vásár... ővele autókat néztünk.
Nna. Rob nem mutatkozott a hét végén egyenlőre, ezért aztán a net segítségével találtam egy képet a Haunted Airman-ből és egy idézetet Robtól.

Rob: "Is there some time when I don’t act? I usually wrote, before. A novel, a black comedy that I began at the age of 17. But I didn't touch it for a long time. Then there was also the screen play of a sci fi novel, but I interrupted that as well. If I will continue this chaotic life, I don’t think to finish anything before ten years."
Van valamire időm, amikor nem színészkedek? Általában írtam, legalábbis régebben. Egy regényt, egy sötét komédiát, amit még 17 éves koromban kezdtem. De már régen nem nyúltam hozzá. Aztán volt egy sci-fi regényből készülő forgatókönyv, de azt is félbehagytam. Ha továbbra is ilyen zűrös életet élek, nem hiszem, hogy bármit is befejeznék 10 éven belül. (Csak csendben jegyzem meg, úgy tűnik, én is efelé haladok)

-twmmy-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése