2014. július 11., péntek

Szeretettel Hollywoodból

Ne feledjétek, holnap, azaz szombaton 15:50 órai kezdettel láthatjuk az M1-en Návai Anikó műsorát, melyben két riportot is igért Robert Pattinsonnal. :)
Remélem ezúttal elmarad a gulyásleves, és a "kioktatás", s valamivel jobb kérdéseket sikerül feltennie kedvencünknek.
Ági

5 megjegyzés:

  1. Fenntartásaim vannak, de majd meglátjuk. Mindenesetre beállítom a dobozt - merthogy a hülye dvd-nk feldobta a talpát. Megsértődött, hogy alig használjuk.

    VálaszTörlés
  2. én most nézem de csak fogom fejem...

    VálaszTörlés
  3. És szegény Andris teszi vissza angolba... micsoda baromság, hogy nem feliratos.

    VálaszTörlés
  4. Úgy megcsapkodlak Návai!
    Annyira menő akar lenni és olyan szavakat használ, amiket senki nem!!!

    VálaszTörlés
  5. olyan idiótaságokat kérdezett sztem.. meg ez is h mind2 rendezőtől nem azt kérdezi h milyen robbal dolgozni vagy bármi hanem h az alkonyat miatti népszerűség... hát kit érdekel évekkel ezelőtt volt minden.. na meg h az alkonyat stábja közül neki megy a legjobban,hát hol él ez a nő? ott van Kellan pl.. kapja a szerepeket olyan szerepeet amiket szeret8verekedős harcos pasis) Nikki pl énekel meg minden. de állítom a többieknek is van szerep vagy éppen lenne szerep ha akarnának menni..meg h áruljon el magáról vmit.. ha vki is kicsit rajong rob-ért(mint itt) akkor tudjuk magunktól is h tipikus olyan színész aki nem akarja kiteregetni az életét a világnak..na nekem ez a véleményem az egészről. :)

    VálaszTörlés