2014. augusztus 12., kedd

Rob és Guy az angol MTV-vel "beszélget"

vagy egymással. És nem arról, amit eredetileg a kislány beharangoz... de . ugye, ez az MTV


06.08.2014 UK The Rover Rob and Guy interview... by Roboshayka_Forever
transcript és fordítás van. Saját megjegyzés is. Lehet, haragudni fogtok érte rám...

-twmmy-


14 megjegyzés:

  1. ...mert fordítasz mindenfélét, nem az értelmesebbjét... aztán csak felhúzod magad XD
    helyette itt van ez VIDEO: Robert Pattinson, Guy Pearce & David Michod On Film 4's 'The Rover Interview Special' a Robsessed-en :)... meg a cikkek tonna szám...

    VálaszTörlés
  2. Hihi, Golden! Készül a többi csomó is, de ez rövid volt...

    VálaszTörlés
  3. sajnálom,de megint twmmynek adok igazat!engem már nem szórakoztatnak az ilyen interjúk:"jaj,olyan másnapos vagyok,gusztustalanul érzem magam...az a kapcsolat egy nagy szar volt(a kérdező az epic love-ra utalt K-val).."stb.
    ezeket az extrém szexualitással teli utalásokat sem értem és régen sem értettem(pl.a Details interjú vagy a 80-as évek pornójának elemzése).elvégre az intimitás magányügy,nem?ha jól emlékszem,valamelyik mostani riportban megint előkerült a meleg téma.ha így van,sem kellene állandóan szóba hozni.
    azt sem értem,hogy értelmes ember,hogyan nézhet ilyen valóságshow-t?
    az egész interjú egy baromság!vagyis,amit Rob és Guy előad.nekem ez nem vicces:(
    Rob 28 éves és most is azt mondom,amit már 100x elmondtam eddig:ekkorra meg kellett volna tanulni viselkedni a média előtt.mint híres és gazdag ember oda kellene figyeljen arra,amit kiejt a száján vagy amit tesz!én személy szerint jobban szeretném,ha például a jótékonyságával,adományozással tünne ki a HW-i sleppből és nem azzal,hogy már megint részeg,talán bekokainozott,gázos arcokkal barátkozik.engem nem szórakoztat,hogy 1 éjszakát sem bír ki ivás nélkül(valószínűleg nem kevés sör,bor vagy akármi folyt le a torkán,ha másnapos),annak ellenére,hogy tudja a következő nap a sajtó és a rajongók kereszttüzében fog szerepelni.
    ezen a nihilista hozzáálláson is változtatni kéne:"nem akarok semmit,nincs szükségem semmire!" akkor szét kell osztani a vagyont a nélkülözők között vagy saját költségen filmet forgatni,az majd elnyeli a milliókat.
    jobban szeretnék olyan dícsérő kritikákat olvasni,mint amik mostanában megjelentek a Maps...vagy a Rover kapcsán:))
    bocs,ha keményen fogalmaztam:/

    VálaszTörlés
  4. Ő egy emberi lény, aki tud idiótán viselkedni, aki nem mindig kezel jól dolgokat, aki nem mindig az én ízlésemnek, elvárásomnak, értékrendemnek felel meg, de egyébként is : interjúkból vagy hülye beszélgetések hülye megjegyzéseiből nem lehet összerakni egy embert, főleg azt, aki minden erejével azon igyekszik, hogy távol tartson magától minden kitárulkozást, ami nyilván nem véletlen, van ott rendesen frusztráció, elfojtás, de hogy pontosan mi, azt nem valószínű, hogy megtudjuk valaha is... Drukkolok neki!
    Ja és nézem a filmjeit, amiknek mostanában tényleg csak örülni lehet!! :)

    VálaszTörlés
  5. Totálisan egyetértek az előttem szólóval! ( bocsi, de nem tudom ki vagy XD)
    Annyira véresen komolyan tudjátok venni ezeket az interjúkat, hogy félelmetes! Nekem is egekig tud szaladni a szemöldököm egy-egy hülyesége miatt, de attól még nem a legrosszabbat feltételezem róla. Nem ismerjük, nem vagyunk vele, nem tudhatjuk hogy hogyan és mivel telnek a napjai, mit miért tesz. Okos, értelmes, intelligens férfinak tartom, és amíg nem csak ilyen idióta interjúk készülnek vele hanem zseniálisak is, addig nem gondolom, hogy rossz úton halad.

    VálaszTörlés
  6. bocs,nekem ez a véleményem!aludni azért tudok:))nem lesznek álmatlan éjszakáim Rob viselkedése miatt.
    várom a további sikeres szerepeket!

    VálaszTörlés
  7. Azt gondolom ez az interjú meg lett csinálva. Nekik erről kellett beszélni, ez nem a rover reklámja volt, hanem ennek a Gorsie akárminek. Gondolhatjátok,h most mekkora nézettsége lett hirtelen. Nem nézem ki Robból, hogy ilyen szennyet néz, szerintem néha kíváncsiságból belenéz, röhög a hírnév-kurvákon (nagyon találó kifejezés) és ennyi. Ivás, másnaposság....hát Istenem, most így jött ki a lépés. Talán ha egy pár nappal előbb ment volna haza, nem lett volna ennyire sűrű a program. Egyébként meg szerintem direkt csinál néha ilyen kiábrándító dolgokat. És ne felejtsétek el, hogy megmondta az Esquire interjúban, hogy el fogja b@szni a kampányt! Dolgozik rajta gőzerővel a lelkem! Sebaj Rob, mi így szeretünk! :D ♥

    VálaszTörlés
  8. Írtam egy litániát, rohadék chrome elnyelte.

    VálaszTörlés
  9. Megpróbálom megint összeszedni.
    Azt hiszem, félreértetek brumit és engem is. Nem vesszük véresen komolyan. De, ha valami nem tetszik, megfogalmazzuk. Nem kellene szerintetek?
    Névtelen: ha nem drukkolnék, neki, akkor kb úgy viselkednék vele is, mint bármelyik másik általam kedvelt színésszel. Nem feccölném bele naponta az én, és a családom egyéb tagjainak idejét, hogy éljen az oldal - hiszen ott a gugli fordító, abból ki lehet hámozni mindent, az egyéb rajongói oldalak is fordulnak vele. Nem utaznék benzint, autópálya díjat, parkolási díjat és most legutóbb még egy jó ksi munkahelyi balhét kockáztatva, hogy elmenjek megnézni, csak mert itt nálunk nem adják feliratosan.
    Hogy mennyire introvertált és mit fojtogat el: akkor még ilyeneket sem mondjon, hogy másnaposan érkezett az interjúkra. Elég sokat kell ahhoz inni, hogy elfeljtse az ember gyereke, miért is van Cannesban...
    Nem akarom,hogy média trénerezett majom legyen, de ez ugyanúgy nem kellene, hogy rám tartozzon, mint az, hogy éppen milyen ételt szeret, ki a kedvese, hányszor mos kezet.
    Egy állítólag olvasott embertől azért így 28 éves korára már elvárhatja az, aki kedveli, hogy akkor ne célozgasson se errefelé, se arrafelé. Akkor szorítkozzon a promócióra és kész. Vagy mondja le a találkozót. Vagy el se vállaja. Merthogy pl Cannesban elég szép pénzeket kérnek egy-egy riportért a riportereltek...
    A Geordie show-t ő hozta szóba egy előző interjúban, le lehetett volna állítani a dolgot, ha akarja.
    És igen is, egy embert meghatároz a zenei ízlése. Én belehallgattam azoknak a rap együtteseknek a "zenéjébe", akikkel manapság együtt lóg - még a 16 éves gyerekem is felhúzta a szemöldökét és megkérdezte, elment-e a józan eszem... mikor mondtam, miért hallgattam bele, simán lehülyézte kedveltemet. És még igazat is kellett adjak neki...

    Szóval és tetűvel... Attól, hogy ez a promó nem tetszett, attól még kedveltem és kedvencem maradt. Úgy tűnik, dolgoznia kell még, hogy kikerüljön a pikszisből.

    Ja: promó, meg hogy elbassza. Nem sok lehetősége llesz akkor rá... és csak halkan jegyzem meg, ha ilyen idióta módon fog vislekedni a Life promóján is, akkor ott DeHaan mellett nagyon le fog bőgni. El se menjen!! És én nem kedvelem DeHaan-t.

    VálaszTörlés
  10. Még jó, hogy átolvastam. megint működött, az azt látom, amit látni kellene, és nem azt, ami oda vagyon írva...

    VálaszTörlés
  11. CSak nem tudom befogni a számat: mivel pont ő mondta el, hogy van előtte próbamegbeszélés - beleszólhat, hogy mi legyen a téma szerintem. Tehát nemigen lett volna kötelező végigragozni a lyukak tömkelegét...

    VálaszTörlés
  12. twmmy: Egy pillanatig sem feltételeztem, hogy te nem drukkolsz neki, nem is írtam semmi ilyesmit, pontosan értem én, hogy nálad ez az "érted haragszom, nem ellened" című dolog. :)

    VálaszTörlés
  13. Drágáim, csillapodjunk! Csak nem gondoljuk, hogy az MTV szemét egy 1,5 perces villám interjúval ki lehet szúrni? Ez egy hosszabb interjú egyik kérdése volt, amit, nos, igen, leginkább reklámfogásnak tekintek.
    Rob és az ő hülyeségei? Vagy őszintesége? Lehet, hogy alapból ilyen, és amíg nem érezzük erőltetettnek, addig sztem nem is baj.

    VálaszTörlés
  14. De én erőltetettnek érzem...

    VálaszTörlés