2010. október 4., hétfő

Csak Tyler

A ThinkingofRob szerkesztőjének születésnapjára készítette Biel. De...RM és Tyler, tehát itt a helye. (Bocsi beanene, ennek nem tudtam ellenállni.)


4 megjegyzés:

  1. Bielnek van egy különleges képessége. Olyan zenét és képi anyagot választ, és úgy gyúrja össze ezeket, hogy minden alkalommal, amikor megnézek egy "új biel vidit", letaglózva, libabőrösen ülök a gép előtt. És aztán megnézem mégegyszer. És mégegyszer.
    Egy szóval ZSENI a csaj.
    Beatles és RM egy vidiben? Igen! Ez az amiről beszéltem! <33

    VálaszTörlés
  2. moncsi drágám, hát Biel zsenialitásával egyetértek, de ez a vidi képileg jött be nekem csak, a Beatles zene (bár szeretem) ehhez a vidihez nekem nem passzolt.

    VálaszTörlés
  3. Birivel értek egyet,hogy ez a zene most annyira nem átütő mint általában szokott.
    Azt kell hogy mondjam megint, nem mutatott újat biel csak hozta a formáját. Ez nem azt jelenti, hogy nem tetszik, mert Rob persze ott van. XDDDD Csak egyszerűen úgyan azokat a technikai megoldásokat használja mostanában, ami látványos csek kicsit már "unalmas". Na jó nem kritizálom, mert ettől még persze hogy zseniálisXD Én nem tudnék ilyet még össze hozni.:D

    VálaszTörlés
  4. Bejus !
    Dehogynem !Akinek már szétszedik a vidijét és lopnak belőle, az tud valamit...Én szeretem a Beatlest, és szeretem Robot, a kettő együtt is jöhet. Az igazi meg az lenne, ha Rob énekelné el ezeket a számokat.

    VálaszTörlés