2011. február 8., kedd

Robward videó egyveleg

Hm, hm ritkán posztolok mostanában olyan videókat, amiben Rob valamely szerepe a főszereplő, pedig születik egy-két, három-négy, öt-hat..... jó alkotás, csak mondjuk Robwardunkat egy bizonyos személy nélkül videóba foglalni nem könnyű, de azért nem lehetetlen. ;-)
Itt van néhány próbálkozás. Remélem találtok közte olyat, ami kedvetekre lesz. :-)

Húh soynelsa zene választása kicsit meglepett, viszont az összeállítás Robward gyönyörűséges pofijáról igen kedvemre való. :P



muse+hysteria+Robward. Kemény kemény........
Szerkesztette :Vera241241




"Kapcsolataimnak" köszönhetően bukkantam rá erre a jó régi darabra. Véleményem szerint érdemtelenül kevesen látták eddig.  :O Pedig szép munka, egy kellemes zenére.



Készítette: 6BellaSwan9

Kellemes Robwardos jó éjszakát kívánok mindenkinek :-)
beanene

2 megjegyzés:

  1. Na, így kell csinálni. Anya Edward videókat leseget, a lánya meg szenved konyhában a krumplipürével. Nagyot fordult a világ!
    Az első vidi zenéje hallatán majd kiugrottam a bőrömből. Jujj, a képek jók, de csak némán nézem meg legközeleb. A második is zajos volt szegény fáradt fejemnek most, a harmadik viszont nagyon tetszett. Miért nme találtam még rá vajon? 2009. áprilisa óta fent van...

    VálaszTörlés
  2. Szép kis csokrot kötöttél nekünk! Köszönet érte.
    Az első videót nézve elmerültem Robward szép szemében. Gyönyörű!<3 A második videó profi munka. Nagyon teszett a Muse zenéjével együtt. A harmadik megnyugtatóan gyönyörűséges!
    Jól esett a nézésük ebben a fényképmentes, inséges időben.

    VálaszTörlés