2011. október 22., szombat

Berlin és Rob = Utazás!

Biztos emlékeztek még a Banyacsapat tavaszi berlini Rob vadászatára a WFE premier idején.
Most, hogy a BD premier közeleg, két lelkes olvasónk nem mellesleg nagy Rob fanok, Laura és Ági keresett meg minket azzal a kéréssel, hogy tolmácsoljunk mindnyájatok felé egy, talán soha vissza nem térő lehetőséget. Kérésüknek szívesen eleget téve íme, mit kínálnak:

"Laura és Ági, két banyakorú elkötelezett Rob-rajongó vagyunk. Szeretnénk kijutni Berlinbe, hogy láthassuk Robot, ehhez a kalandhoz keresünk útitársakat.
Gondoltuk, ha többen mennénk, a kiadásokat is megoszthatjuk és másoknak is esélyt ajánlunk az élményhez.

Ági férje elvállalta, hogy kivisz minket egy hat üléses kisbusszal, szóval három szabad hely van, aki szeretne élni ezzel a lehetőséggel, keressen meg minket az

agilaura1118@gmail.com email-címen.

A részletekről tájékoztatást küldünk."
 
A posztolás előtt a lányokkal váltottunk néhány levelet, nagyon kedvesek és, ami fő, menthetetlen Rob rajongók. :)
 
Kívánjuk nekik, legyen szerencséjük lássák, fotózzák esetleg találkozzanak Robbal, jussanak el Berlinbe akár együtt, veletek!
 
A Banya-csapat.

3 megjegyzés:

  1. Hajrá, lányok! Lélekkben veletek leszünk... és én egy kicsit nagyon ...eléggé irigykedek most rátok, de ugye tavasszal ti sem jártatok különb cipőben. Remélem akad társ az útra.

    VálaszTörlés
  2. Köszi, Twmmy! Eddig egy érdeklődőnk van, nagyon izgulunk, hogy összejöjjön! Tavasszal mi is irigykedtünk, ez igaz! Ilyet se csináltam még életemben, de örülök neki, hogy így "megőrültem"!

    VálaszTörlés
  3. ÓÓÓÓÓ! Twmmy, köszi a biztatást, gyere Te is:) most nem kellene vezetned! Azt tervezem, hogy Rob filmeket nézegetünk utközben, ha már van aki az utat figyelje:) Igaz, azon még nem gondolkoztam el, hogy viselné a párom 5 csaj csöpögését, de van még pár hét, addig edzem egy kicsit:)

    VálaszTörlés