2012. május 9., szerda

Aztaaaaaa... *Frissítve*

Csak tátom a számat...





twmmy, reménykedhetünk egy fordításban?  És igen, itt a fordítás
 „A Cosmopolis forgatása Cronenberggel megváltoztatott. Tökösebbé váltam.”

További képek itt: Link

Biri

9 megjegyzés:

  1. Amikor megláttam a képeket, kis híja volt, hogy fel nem sikítottam. Ez volt ugye 1 óra után egy kicsivel. Hát, én azóta egy értelmes számot le nem írtam, eszem csak azon járt, mikor is tűnik el mindenki az irodából, hogy ide tudjak jönni a géphez és kinézhessem a szememet. Ezek aztán képek. Nagyon remélem ez is legalább olyan feneketlen sorozat lesz, mint az előző. Vagy fele oylan. De mindenképp több legyen már, mint az agyonsztárolt Lebowitz... Azóta is haragszom arra a nőre... az egy kocsi, egy zongorás képnél több rendes ötlete nem volt.
    De ezek, ezek.... nem lehet elmondani...

    VálaszTörlés
  2. Én édes sokat emlegetett kosicei szűzmáriám!Abban a Robci-szendvicsben szívesen lennék a husika. Gyönyörűség, és visszatér a szemöldök ráncigáláshoz! Imádom!
    Nagyon izgalmas képek. Hát igen, nem éppen a pöttyös-könyv kategória. Kemény film lesz kíváncsian várom!

    VálaszTörlés
  3. köszi a fordítást!!!!! már nem tudom hányszor olvastam, akiknek kétségei voltak, megnyugodhatnak, a mi Robcink nem változott csak felnőtt férfi lett, mégsem áll be a sorba és ezt nem ő hanem a riporter mondja,
    az első fotósorozat amiben aktívan közremüködött és ez látszik, tényleg ő is benne van, nem csak a pofija és a haja, tökéletes és felkavaró, más mint a megszokot, de nagyon!!!!
    szuper inteligens, ez egyértelmü!

    VálaszTörlés
  4. még egyszer köszi twmmy ezt a magas színvonalú fordítást. én is átolvastam már párszor.
    ági teljesen egyet értek veled.
    ez a srác még mindig az a srác, aki anno (igaz engem még csak fél éve) elvarázsolt. ami mindig is vonzott benne, az az, hogy szerény tudott maradni, sztárallűrök nélkül, és a hirtelen jött hírnév sem tette unszimpatikus emberré. teljesen reálisan látja a dolgokat és biztos vagyok benne, hogy a személyisége, valamint a színészi teljesítménye nem csak minket "rózsaszín szemüvegeseket" fog meggyőzni.:)
    ez a fotósorozat pedig, húúúú...
    látszik, hogy a srácban van kurázsi :)és a kisugárzása, olyan intenzív... *vágyakozó tekintet.
    nem sok híja, hogy mindent hátra hagyjak... :)
    Rob, ha így folytatod én nem vállalok magamért felelősséget! ;)

    VálaszTörlés
  5. Hálás köszönet twmmy a fordításért!
    Még olvastam, egyfolytában az járt az eszemben, hogy ezt a "gyereket" tisztelni kell, mert nem csak egy felületes színészecske, akit megdobtak néhány millió dollárral, mert mákja volt, hanem egy intelligens, karakteres személyiség, aki eddig kereste önmagát, de most, hogy megtalálta, tudja merre induljon el.
    Az pedig, hogy eszébe jut folyamatosan, hogy Cronenberg nélkül most nem lenne ott, ahol van és mindent megtesz annak érdekében, hogy a háláját kifejezze még ezzel a fotósorozattal is Cronenberg felé, minden elismerést megér, mert azt mutatja számomra, hogy nem egy önző alak.

    VálaszTörlés
  6. twmmy, köszönöm a fordítást! Nagyon élveztem minden sorát!
    Olyan jó volt olvasni Rob válaszait! Nagyon érdekes pasi!
    Izgalmas és különleges, nem hiába figyeljül őt évek óta ennyien, innen a távolból.
    Büszke vagyok rá! (mintha az enyém lenne)

    VálaszTörlés
  7. köszönöm szépen,twmmy a fordítást!
    Rob nagyon komoly,következetes és összeszedett a válaszokban.igazi felnőtt!az is tetszik,hogy az újságíró megemlíti:nem késett el,hamarabb ott volt a megbeszélt időpontnál.két dolgot megjegyeznék:
    ha nem akar-márpedig azt mondja-úgy táncolni,ahogy HW fütyül,minek kellett odaköltöznie?főleg azután,hogy elismeri,a télen már pánikolt,hogy nincsenek szerepajánlatai.forgatókönyveket itthon,Európában is tudna olvasni!
    a másik dolog,hogy nem válaszolt a művésznővel kapcsolatos célzásra.(furcsállom,hogy a riporter belemegy a magánéleti kérdésbe,hisz Rob előbb már elmondja,hogy neki nem tetszik ez a privát élet "bányászata téma",mert semmi köze a művészethez és a művészhez).amúgy nekem tetszenek a fickó kérdései.(nem a szokásos marhaságokat nyomja a csók-és ágyjelenetekről stb.)
    kissé meglepett,ahogy Rob a berugásról beszélt-bár biztosan csak viccelt:)))
    és a csattanó:végre megtudhattuk hova/miért is futott a malibui parton!ügyes fiú és ezért szeretjük!vagy nem?

    VálaszTörlés
  8. Köszi a fordítást Twmmy!:-)
    Igyekszem aktívabban kommentelni,és chatre is jönni néha:D
    Valahogy ez az interjú is sokkal másabb mint a megszokott. Tényleg férfivá vált, de ez mellett ugyan az a szerény, intelligens, nem utolsó sorban szexisten pasi maradt aki eddig is volt:) Remélem látja végre ezt majd a sok sok kritikus, akik ha kellett ha nem eddig mindig leszólták a mi Robunkat:-( Remélem sikerül neki a Cosmopolissal előrébb lépnie, és nem az lesz hogy végképp beskatujázzák vámpír srácnak. Elég durva, hogy visszautasította mégis a filmstudió épp ezért...szegény azért sok negatívumot fel kell dolgoznia magában, de hát ez is a munkája része természetesen. Imádom ezt a pasit, most már 2008 óta és nem tudom elképzelni mivel fogok valaha is "kiszeretni" belőle:-)

    VálaszTörlés
  9. Twmmy nagyon köszönöm a fordítást!
    Hát igen, a mi kis drágánk egy felnőtt, érett férfi lett aki két lábbal áll a földön. Nagyon összeszedett, és tudja, hogy mit akar. Ez a fotósori pedig.....huhhhh.:))

    VálaszTörlés