2012. május 13., vasárnap

Szülinapi Rob-videók :)

 26... Kis Drágám! Nem gondoltam, hogy ezt is együtt fogjuk ünnepelni. ;-)

Nincs Rob születésnap videó poszt nélkül. ;-)
Mint tavaly és tavaly előtt is, nagyon sok rajongó ragadott egeret, nyitotta meg a videó vágó programokat, és fejezte ki szeretetét a kis drága iránt ebben a formában.
Nézzünk néhányat az én személyes kedvenceim közül.

Először nézzétek meg három kedves barátom munkáját.
TheDreamhuntress alias Olia szokás szerint nagyon finoman nyúlt a képekhez, videókhoz. Gyönyörűen szerkesztett és a dalválasztás is tökéletes.
Nem mellesleg 26 okot sorol fel, amiért szerethetjük ezt a  srácot.
Csak 26? Ha mindet felsorolnánk mega vidit szerkeszthenénk. ;) A második a  legkedvesebb you tubeos barátom russolvieg alias Sveta szexi vidije.Harmadik egy kuriózum, hisz robelied alias Ely nagyon hosszú ideje nem szerkesztett. Nagyon örültem, hogy végre új munkát láthattam tőle. :-)Végül, de nem utolsó sorban egy videó, ami olyan zenére készült, ami nagy kedvencem. :-)Na és persze csak úgy mellékesen, én sem maradhattam ki a szerkesztők sorából. ;-)beanene

4 megjegyzés:

 1. Bea, annyira szeretem az ilyen válogatásokat a Te ajánlásaiddal. :) Mind nagyon tetszik éa külön köszönet azért, hogy Tőled is kaptunk egy szép új szülinapi vidit! Megérte várni rá! :P Tetszik a pörgős zene és ahogyan együtt mozognak vele a képek. Szuper lett! <3

  VálaszTörlés
 2. Megyek a sarokba, én csak Beus videóját néztem meg. De az nagyon tetszett :)

  VálaszTörlés
 3. Bea! Kívánom, hogy a 46. szülinapjára is készíts nekünk videot! :)

  VálaszTörlés
 4. Nem tudtam mi hiányzott nekem napok óta... De most végre rájöttem!!! :) Egy igazi Beás poszt, ahol jobbnál-jobb videókat láthatok a mi drágánkról. <3 A hab, a virtuális szülinapi tortán már csak az volt... hogy a saját ajándékodat is felraktad nekünk Beám! :D A youtube-on már leírtam mennyire tetszett, de azért ide is bepötyögtetem neked. Teljesen elaléltam tőle!!! A zene, benne a kis videókkal, a szebbnél szebb képekkel, a tökéletes összeállítás...nagyon tetszett, és teljes mértékben meggyőzött, hogy te vagy az első számú - Robcis videókészítő - Istennőm! Gratulálok hozzá még egyszer.

  Pussz

  VálaszTörlés