2012. május 14., hétfő

Szülinapos :))

Robert érkezik a londoni Claridge étterembe.



továbbiak itt: forrás 
rhea

15 megjegyzés:

  1. Megint jól begombolkozott. XD
    És hogy vigyorog mögötte az a lány. XD

    VálaszTörlés
  2. arra azért kíváncsi lennék,hogy a 7 és fél millió lakossal bíró Londonban,honnan tudta ennyi ember(fotósok és rajongók),hogy melyik hotelben lesz Rob szülinapja?vagy a személyzet fölnyomta a twiterre?jobb hotelekben ilyesmit csinálni,nem életbiztosítás!vagyis nem lesz nyugdíjas állása a tagnak.

    VálaszTörlés
  3. Nem volt neki mit begombolni:)))
    Konkrétan hiányoznak a gombok az ingéről :D

    VálaszTörlés
  4. Én csak félve kérdezem, azt is halkan... hol volt a kedves barátosnéja? Jól látom, hogy nem látom!!? :(

    VálaszTörlés
  5. Ági!jól látod....nem volt ott a nagy színésznő!lefoglalta a Hófehérke press junket és promó:)))

    VálaszTörlés
  6. Ja, akkor igazából nem nyú kisérte haza Robot, hanem fordítva!? :/ Én, naiv meg azt hittem együtt ünnepelni jöttek.

    VálaszTörlés
  7. ott volt kristen....:):):) Legnagyobb sajnálatotokra!!! De ha nem volt ott az azt jelenti, hogy szar Rob fejére és fel sem köszöntötte?? Ez ám a következtetés.....:D:D:D Flóra

    VálaszTörlés
  8. Flóra!nem szar,hanem szarik,mert ikes ige!Te ott voltál a Claridge hotelben,hogy ilyen jól értesült vagy?nem értem,hogy az epikus szerelmet éltetőknek,miért kell ezt az oldalt megtalálni?!

    VálaszTörlés
  9. Ez a blog Robról szól!!!ÉS aki szereti Robot miért ne járhatna ide???? Vagy aki hisz az ő kapcsolatukban ( vagy csak szimplán úgy van vele, ha Rob őt szereti, akkor legyen) az már nem is jöhet ide?? Hát akkor Hölgyeim tegyétek zárttá a blogot és a probléma meg van oldva! Szabad országban élünk ahol szabad véleményt elmondani mindenkinek. Vagy itt nem?:):) És köszönöm, hogy kijavítottál. Jó tudni, hogy csak ebbe tudsz:P:) Nah további jó beteges Rob imádást!!! F

    VálaszTörlés
  10. Kedves Flóra! Gyere nyugodtan a blogunkra, szívesen látunk mindenkit, aki szereti Rob-ot.
    Igen mi egy úgy nevezett Robitis-ben szenvedünk. Figyeljük merre jár mit csinál a Pub-unk kedvence, persze mindezt rózsaszín szemüvegen át :)
    Amint a bemutatkozásnál olvashatod csakis a vele kapcsolatos dolgokra vagyunk ráhangolódva. Te másképpen gondolkodsz, ez rendben van. Mi elfogadjuk, de éppen azért rendeztük be a kis kocsmánkat, mert ezt a kapcsolat tésztát levettük az étlapról és nincs is kedvünk pepecselni vele. Ennyi a történet. "az egyik beteges Rob imádó banya"

    VálaszTörlés
  11. Jaj Moncsi drága, ha valóban nem lenne állandóan terítéken a téma, én is biztos gyakrabban jönnék például brumival sörözni. :) De itt a hozzászólások és a chat elmúlt 24 órája mást sugallnak.
    Brumi hiányoltad Tomot a szülinapról, találsz róla képet RPL-en.

    VálaszTörlés
  12. NA, kezdi már itt is az élet.
    Ez az egyetlen hely ma már a neten, ahol nem muszáj ömlengeni a nagyasszonyról. És ha megbocsátotok, nem is fogok. Elegem van belőle, hogy egy rajongói réteg elő szeretné nekem írni, hogy szeressem Rob választottját.Nem kötelező remélem. Nem tetszik a formája,nem tetszik a viselkedése és a beszédmódja, nem kedvelem a színészetét és miért ne mondhatnám el én is a véleményemet róla.
    Ti kedvelitek, tegyétek ezt olyan oldalon, ahol hasonló rajongók vannak, ahol már bocs a szóhasználatért de folyik a nyál az ömlengéstől.(Jaj de édesek, jaj de drágák... stb. Könyörgöm,mi a fene édes rajtuk 3 éve hülyén intézik a dolgaikat. Ez nem édesség, ez stupid dolog. Mindkettőtől.)
    Vannak oldalak, ahol közösen lehet őket kedvelni. Ez az oldal inkább Robról szól, és ha nem tetszik a fiatalúr formája, öltözködése, megnyilvánulása, ő sem marad megszólás nélkül.
    Próbáljuk a nagyasszonyt kihagyni, de barangolás közben beleakadunk.
    Egyszerűen elegem van már abból, hogy mindenhol osztják a Kristent nem kedvelőket a Kristent kedvelők!!!!!!! Milyen alapon? Mi nem megyünk máshova baszogatni Kristent, magunk között osztjuk. Aki erre az oldalra jön, a filozófiánkból kikövetkeztetheti,hogy nem szívünk csücske a hölgy.
    És nehogy már ne írhassuk le ezt a tényt? Akár válogatatlan szavakkal is. Amúgy éppen mostanában semmi olyant nem írtunk kedvencetekről, mint amit ezelőtt egy fél évvel! Azt kellett volna olvasnotok.
    NA.
    Aki meg nem vállalja a hozzászólását egy szimpla nicknévvel sem, háááát az ne tanácsolgassa, hogy tegyük zárttá a blogot.

    VálaszTörlés
  13. Kedves Flóra, félreértettél engem. Én is csak azt szeretném, ha végre egyszer igazi boldog párként láthatnám őket, ha már együtt vannak. A csalódásomat próbáltam kifejezni, hogy még most sem képesek normális párként viselkedni. :/ (bocsi Lányok!)
    Úgyhogy kár volt ezt a vitát a hozzászólásoddal kirobbantani. Tudod én itthon vagyok a blogon, mivel és is a szerkesztők közé tartozom, és úgy gondoltam, hogy nyugodtan leírhatom, amit gondolok, anélkül, hogy idegenek a torkomnak esnének.
    Köszönöm moncsi és twmmy a hozzászólásotokat! :)

    VálaszTörlés
  14. Ne haragudj, ha megbántottalak, nem állt szándékomban. De mivel ez egy nyílt blog, így ha valaki szereti Kristent (is) és azt látja, hogy valaki rosszat mond, persze, hogy megvédi. Te is megvédenéd Robot szerintem egy Harry Potter oldalon, ha úgy érzed a kommmentelőknek nincs igaza :D:D Amúgy teljesen szánalmasok...komolyan én már csak röhögni tudok, hogy két elvileg felnőtt ember, hogy lehet ilyen gyerekes. Így kb az oviba szokás viselkedni :D:D:D Nem értem....legalább Robnak lenne több esze ( ha már ő a Férfi és az idősebb) de úgy látszik nem túl sok van ebben a helyzetben neki :/ Nem értem őket......
    Flóra

    VálaszTörlés
  15. Felőlem védheted Flóra, csak azt ne mondja senki, hogy nem kritizálhatom. Mert arra ugrok. Ha meg kritizálják Robot, tegyék. Mondjuk, nem járok más oldalakra, csak Rob oldalakra. A többire menjen az illetékes bloglátogató. Az MTV szavazáson is csak az miatt akadtam ki, ahogy elrendezték a jelöltek listáját, és ahogy kizárták a fél világot a szavazásból. CSak hogy az új kedvenc nyerhessen.

    VálaszTörlés