2012. június 27., szerda

Tegnap este....

Tegnap volt Katy Perry filmjének a premierje, az after partyn Robci is ott volt.
Tetszik a csíkos pólója.:) Gondolom ezzel semmi újat nem mondtam.:))



további képek: forrás

rhea

16 megjegyzés:

  1. Rob a hölgykoszorúban(a kisbuszban)kissé perifériára szorult....úgy látom Shannon Woodwarddal spanol,mielőtt beszálltak.Katy kidobta,amije van,de szerintem jól néz ki.végre nők vannak Rob körül,nem egy kiskamasznak álcázott fruska!!!!:)))

    VálaszTörlés
  2. Az ilyen képeket annyira nem szeretem! :/ Minek húzza össze magát?! Így is-úgy is lefotózzák! Elengedhetne egy mosolyt, aztán mindenki boldog lehetne.
    De azért örülök, hogy nem tűnt el teljesen a szemünk elől. :)

    VálaszTörlés
  3. kiskamasznak álcázott fruska? Szeretnél te olyan fruska lenni, csak sajnos soha nem érsz fel hozzá :) És még mielőtt bárki is jönne " ez a mi blogunk azt mondok amit akarok dumával" azt mondom ha nem tetszik zároltassátok legyenek csakis elvetemült Rob fanok akik képtelenek elfogadni, hogy a kedvencük bizony ezzel a fruskával lóg. Tudom nehéz az élet, főleg ha az ember érzi hogy még a kezét sem foghatja meg az imádott férfinak, míg valaki mindent megkaphat. Eddig bírtam ezt a blogot, nagyon jó és élvezetes volt olvasni, de ez a 0 Robsten pont miattatok dől be állandóan. Ti beszéltek róla, hogy ő ilyen ő olyan. Bakker fogadjátok el azt kész? Boldog Rob?? Igen vagy nem. Nem tudhatjuk MIVEL SENKI NEM ISMERI!!!!! De ha ő vele érzi jól magát hát pont le*szarom. Én maradok a földön és keresek egy személyes Robot...

    Flor

    VálaszTörlés
  4. Flor, most mi a bánat bajod van? Pont most akadtál ki? Ennél ezerszer cifrábbak is hangzottak el már Kristenről, és még mi a visszafogott, illemtudó véleménynyilvánítók közé tartozunk. Ha olvasol angol nyelvű oldalakat, akkor bizony van ennél jóval cifrább vélemény is. Robról is.
    Én spec. Rob viselkedésével sem vagyok elégedett.És hidd el,a fenét sem izgatja 'olyan' szinten Rob. Mindannyiunknak megvan a személyes Robja, van akinek betű szerint Rob jutott. És bevallom, ezt a kislányt, bár szépnek tartom, de a viselkedése bizony hagy kívánni valót maga után (káromkodás, középső ujj mutogatása) ami miatt nem szimpatikus, és ezért tudod mit, nem is igen szeretném megismerni. És véleményem szerint Rob nem a jó irányban változik miatta. Lehet Rob jópofának tartja, hogy ők ketten töltötték meg a kislány perselyét, én inkább szánni valónak. És megmondom, szánni valónak tartom mindkettejük viselkedését. Mert lehet intelligensen felvállalni egy kapcsolatot, és lehet olyan módon, ahogy ők ketten kezelik az úgymond 'privát' szférájukat. Az a helyzet, hogy senki nem kíváncsi a privát szférájukra, de ők egy szép fiatal pár, akik közül az egyik Hollywoodban felnőve nem létezik, hogy nem ismeri az ipar működését, tehát a hisztikéjét inkább művinek találom, mint igaznak. Itt megjegyezném, ez Rob szájából is elhangzott - Kristen minden, csak nem 'shy'...
    És most ne említsük, hogy mindenki olyan okosnak tartja Kristent, mert az amerikai mércével kitűnőre érettségi és a magyar mércével mért közepes érettségi az ekvivalens egymással... Az angol érettségi sem az a híres nevezetes, ha összevetem az Angliában tanuló ismerőseim véleményeit az angol-magyar oktatásról és követelményről.
    Ergo, valóban nem ismerhetjük őket, még ilyen szinten sem: intelligens, okos, vagy csak jól forgatja a szavakat(Rob)
    És talán olvasnak majd idővel annyit, talán hallgatnak idővel az idősebbekre(gondolok itt Rob szüleire, mert Kristen szüleit csak a foglakozásuk alapján tudom megítélni, az meg nem igazán a jó irányba mutat)lesznek is egy normálisan viselkedő pár, ha mindkettejük feje lágya benő.
    És a pletykalapok tök mindegy, hogy ők mint csinálnak, így is úgy is marhaságokat fognak róluk írni, főleg amíg lehet kergetni őket a bujkálás, pofavágás, heherészés miatt.
    És neked is van egy véleményed, nekünk is van. A blogot nem fogjuk lezárni, ha akarsz jössz, ha akarsz, nem jössz, a mottónk 2 éve változatlan. Nem érdekel a párkapcsolatuk, de a szemmel látható jeleket véleményezzük.

    VálaszTörlés
  5. Visszatérve egy pillanatra Rob szóforgatásáról. Szerintünk aranyos,mókás, de a fiam véleménye szerint, akivel igen sok interjút végighallgattattam, lefordíttattam - egy összeszedetlen, hebegő, fogalma sincs miről beszél pasi, aki nem is a kérdésre válaszol. "Anyám, ennél normálisabbat is találhattál volna" - szokta mondani.

    VálaszTörlés
  6. Aztán végül csak a saját véleményem marad el a képekről... Rob a búsképű lovag. Eljátszhatná a La Mancha lovagját...

    VálaszTörlés
  7. kedves Flor!
    nem szeretnék olyan lenni,mint a fent említett fruska!nem vagyok trágár,nem mutogatok és nem szólok be másoknak állandóan!valószínűleg Robnak tetszik ez a habitus,mert "madarat tolláról....",de ez se a mi dolgunk!
    érdemes azért értő kritikusok véleményét is elolvasni a művésznőről és az bizony többnyire lesújtó:(azért,mert a szülei benyomták ebbe az iparba és egy erre szakosodott team folyamatosan hype-olja,nem lesz tehetségesebb!
    amúgy meg nem értem,mi bajod a hozzászólásokkal?a szerkesztők minden fontos dolgot leírtak az oldal koncepciójáról.ha más oldalokon nézelődök és nem tetszik,amit ott látok,olvasok:nem szólok hozzá.
    mindegy,hogy ez egy létező párkapcsolat vagy nem!előbb-utóbb úgyis kiderül!én mindenesetre nem látom a boldogságot egyikükön sem!
    még annyit,hogy már találtam magamnak privát Robot:)
    twmmy,köszönöm a tárgyilagos komidat:)

    VálaszTörlés
  8. én csak csendben jegyzem meg, hogy a vidik alapján a társaság összes tagja így osont a kocsiba és onnan kifelé...

    VálaszTörlés
  9. twmmy, brumi leírtátok előttem a véleményeteket, amivel nagyon egyetértek! :)

    Flor, Te soha nem voltál még olyan helyzetben, hogy egy pár, akit ismertél együtt, nem volt szimpatikus csak külön vagy a ffi, vagy a nő? Mert az én ismeretségi köreimben sajnos vannak olyan házaspárok, akikkel tartjuk a kapcsolatot, de az egyik felet csak udvariasan elfogadjuk azért, hogy a másikkal továbbra is fennmaradjon a régi barátság. Nincs ez itt máskén a sokak által annyira favorizált Robsten párossal sem. (Amúgy sokszor olvastam, hogy Rob és Puttonya utálja a Robsten jelzőt magukra.)
    És, ha régen feljársz, láthatod, hogy nem utálunk mi itt senkit, mivel nem is ismerjük közelről őket. Egyszerűen az egyik fél számunkra irreveláns, de mivel állandóan a másikkal - aki minket érdekel - látjuk együtt, néha megjegyzünk vele kapcsolatban ezt-azt, de nem foglalkozunk vele.

    Egyszerűen azt nem értjük, hogy Ti sokan, miért nem vagytok képesek a szabad véleménynyilvánításhoz való jogunkat tiszteletben tartani?! Találkoztál Te pl. velem valamelyik Robstenes oldalon, ahol ócsároló, fitymáló, leszóló komit írtam bármelyik félről vagy az odajárókról? Nem, mivel szorult belém annyi intelligencia, hogy azért nem megyek fel egy oldalra, hogy ott olyasmit írjak, ami senkit nem érdekel, főleg nem sértegetek másokat!!!
    Azt meg kikérem magamnak, hogy azt feltételezed rólunk, hogy otthon unatkozó, egyedül, magányosan és boldogtalanul csetelgetünk egy plátói szerelemmel a szívünkben! Lehet, hogy a Te körödben ez dívik, de momentán nagyon sok ide feljáró lányról, asszonyról tudom, hogy boldog és kiegyensúlyozott házasságban vagy párkapcsolatban él! Talán ez az oka annka, hogy mi tudunk itt kultúrált hangvitelben kommentelni és nem mutogatunk mindenkinek középső újjunkal nagy ló....at! Nem úgy, mint a Ti általatok annyira favorizált nacsasszony! Esetleg nem jutott még eszetekbe az, hogy az Ő hivatalos oldalaira írtok, hogy nagyon sértő, ha valakinek (vagyis nektek rajongóinak) egy fotózáson bemutatnak? Mert én kb. addig vásárolnám a dvd-jét egy színésznek, még nekem bemutat, utána költsön rá a temetkezési vállalkozó, nem én!

    VálaszTörlés
  10. Nem mi mondtuk... But they were just cool, and Kristen was like a tomboy forrás RPL Tracey Heggins about BD2

    VálaszTörlés
  11. Kedves mindenki!

    Először is szeretném elmondani, hogy ritkán járok ide fel, kommentelni meg aztán végképp de most az egyszer mégis kivételt teszek. Először is Flor. Teljesen igazad van abban, hogy senki nem ismeri őket így teljesen felesleges messzemenő következtetéseket levonni róluk. Én ugyan bírom Kristent, abszolút de nem vagyok a rajongója, ahogy igazából Robnak sem. Nálam mind a ketten ugyanott állnak. Különbség nincs. Nah jó azért Robot mégis csak szívesebben nézegetem, hiszen csaj vagyok :D először is mindkét félt meg szeretném kérni, hogy ne általánosítson..."Ti" Ki kérem magamnak. Hozzáteszem egy oldalt sem látogatok, régen sokat jártam RPD-re de ennyi. Ez a blog Robról szól, de ahogy mondtátok is Kristennel együtt van így rengetegen vannak, akik nem csak Robot szeretik. És mivel ez így van mindig is lesz olyan aki sértésnek veszi azt amit Kristenről mondtok. Ez pedig mivel negatív a véleményétek elkerülhetetlen. Ez olyan mint - ha már EB van akkor ezzel jövök - van egy olyan club ahol az olaszokat szeretik, de kiírják, hogy erről és erről a focistáról ne beszéljünk. Mindenki elfogadja, de ha negatív vélemény érkezik, nem mindenki fogja jó szemmel nézni és fel fog szólalni. Ugyanez van itt is. Ha 0% Robsten akkor legyen 0%! Mert oké negatívat ti mondhattak de pozitívat nem? Oké mondhat csak aztán úgy le lesz hordva mint annak a rendje. Ne is legyen szó Kristenről. Aki őt szereti úgy is keres más oldalt, de ha negatív dolgot mondtok róla, akkor fogadjátok el az ellen kritikákat. Másik... mivel TÉNYLEG NEM ismerjük Robot nem tudhatjuk neki mi jó és mi volt az ő vágya. Ha az hogy Amerikai legyen akkor az. Ha szereti Kristent, akkor szeresse. Ha vele akar lenni vele legyen. Honnan tudják, hogy amerre tart szerinte rossz? Mi van ha pont erre az életre vágyott? Ne akarjuk már innen megmondani mi neki a jó és milyen színész legyen.........
    Apropó Kristen ...Én sem szeretem mikor bemutat vagy ocsmány a kinézete, de ha Rob így szereti - már pedig az, hogy vele van azt jelenti - el kell fogadni. Ennyi és kész. Ti is lépjetek már túl rajta...Ha talál egy másik lányt akivel boldog lesz hát legyen :) Az hogy rossz írányba halad nem mindenki véleménye. Ha ő erre vágyott akkor mi van?
    Jah és kit érdekel, Kristen milyen színész. Pont leszarom megmondom őszintén..Hogy jön ez ide azt sem értem? Attól mert nem jó színész még valaki szeretheti. Felipe Massa- képemen - sem a legjobb pilóta mégis érte rajongok. Nem értem ez hogy jön ide nektek XDXDXD szerintem boldogok együtt...Cannes pl. Igen nem smárolta le Robot de az ahogyan ott a színházban vagy hol ránézett mindent elárult. Az is amikor hozzábújt az erkélyen. Persze magyarázatot vagy kifogást, hibát mindig talál az ember abba akit nem kedvel mert mindig van olyas valaki, ki bármit is tesz nem szeretjük. Bemutat? Nem nektek! Rajongóinak? Ő baja ha elpártolnak tőle nem igaz?
    Nekem az a véleményem, hogy inkább legyen vele, még ha kicsit nagyon igénytelen is - ahogy Rob is - mint legyen egy olyan lánnyal mint a Katy Perrys koncerten...

    VálaszTörlés
  12. Kedves Kim!
    Én csak azért Téged szólítalak meg, mert a te hozzászólásodra szeretnék érdemben csak reagálni. Floréra már Biri és twmmy megtette előttem és minden szavukkal egyetértek.
    Hol is kezdjem...
    Talán ott Kim, hogy ha valóban sokat jártál fel az RPD-re akkor tudhatod, hogy igen éles viták folytak Kristenről és a Robbal folytatott viszonyáról arra felé.Ráadásul egyre gyakrabban kerültek ki olyan hírek is amikben nem csak Rob szerepelt.
    Több évnyi törzslátogató múlttal a hátunk mögött közel két évvel ezelőtt, eldöntöttük, hogy ebből elég, és létre hozzuk a neten azt a helyet, amit CSAK Robnak szentelünk és ahol esetlegesen elmondhatjuk a saját véleményünket Kristenről.
    Igen valóban van a cset fölött a 0%-ra vonatkozó "kitétel" de fél mondatban ott van az is , hogy amennyire lehetséges.
    Már akkor tudtam, amikor ezeket a mondatatokat oda írtam, hogy teljesen úgy sem lehet ezt a témát mellőzni, hisz többek közt engem is sokat foglalkoztat a dolog, még ha ritkán beszélek is erről.
    Most szeretnék idézni Tőled
    " Mert oké negatívat ti mondhattak de pozitívat nem? Oké mondhat csak aztán úgy le lesz hordva mint annak a rendje. "
    Akkor itt azért szeretnék valamit tisztázni.
    A neten, ha valaki létre hoz egy oldalt, akkor azt véleményem szerint azért teszi, mert szeretné a hasonló gondolkodású embereket oda gyüjteni.
    Úgy gondolom ez nálunk sincsen másként.
    És már megbocsáss,de Flor kezdte a mások leszólását.
    És itt csatlakoznék Birihez
    Aki kedveli Kristen könyörgöm miért nem megy oda? Miért nem bírják ki, hogy ne szóljanak hozzá a negatív véleményhez?
    Nem lehetne, hogy ez a hely megmarad az egyetlennek, ahol esetlegesen elmondhatom a negatív véleményem Kristenről?!
    És nem, nem fogjuk zárttá tenni a blogot, mert hiszem, hogy vannak még rajtunk kívűl olyanok, akik hasonlóan gondolkoznak erről az egészről, mint mi, és nem nagyon tudják ezt elmondani máshol.
    Egy szónak is száz a vége. Ennek a blognak vannak szerkesztői, akik igen is befolyásolhatják, hogy miről folyjon a beszélgetés az általuk alapított oldalon.

    VálaszTörlés
  13. Kedves Beanene

    Ne haragudj de azt kell mondanom, hogy nem. Azért nem lehet azt elkerülni, hogy mások olykor-olykor beszóljanak mert ez egy nyílt blog, cikkekkel, képekkel, videókkal, az éhes Rob rajongók pedig mindenre kíváncsiak. Viszont ahogy már említettem sok Rob rajongó Kristent is szereti - vagy nem utálja - éppen ezért elkerülhetetlen hogy olykor olykor ne legyenek viták. Robhoz valóban hozzátartozik Kristen ezt pedig nem lehet kikerülni szinte sehol. Igen valóban elszaporodtak az RPD-n nem csak a tiszta Rob hírek, de nem gondolom, hogy ez akkor baj lett volna, hiszen mint mondtam hozzátartozik Kristen is a játékhoz. Lehet nem jó példával jöttem de azt hiszem pontosan tükrözi a véleményemet. Kris és Rob egy csapat - valamilyen szinten - ahogy Spanyolország és Olaszország is. Attól mert azt mondjuk Torres különálló focista még a Spanyolokhoz tartozik és attól mert nem beszélünk róla még ő is ott van. Az hogy milyen színész, mit mutogat, hogyan és mikor legyen az ő illetve rajongói gondja. Amíg Rob szereti - mert honnan tudnánk ennek az ellenkezőjét - nekünk nincs jogunk azt mondta ez jobb, az jobb, ez való neki, az való neki.

    VálaszTörlés
  14. Kim! Nem volt nagy baj, hogy az RPD Robstenes lett, max csak annyi, hogy bezárt. :( Annyi munka és beleölt idő után Evie lehúzta a rolót, mert az olyanok, mint mi itt hatan, és még nagyon-nagyon sokan, akiket mi 2009-től ismertünk, nem bírtuk már elviselni a Robstenes nyáladzást és örökös támadást, elvakulást.

    Kim! A hozzászólásod alapján van, amivel egyetértek veled, értem, mire helyezed a hangsúlyt, mert normálisan megfogalmaztad. Én csupán azt nem értem, miért kötnek belénk még itt is azok, akik Kristen fanok?

    Annyiszor leírtuk már, hogy mi nem utáljuk KS-t! Mikor olvastad nálunk, hogy szitokszóval lehordtuk vagy bármi olyan dolgot írtunk, ami modortalan. Max megkritizáltuk náha, ami abszolút ráfér a kisasszonyra! Egyszerűen nem érdekel minket. Megnézzük, látjuk, ha ott van Rob oldalán, de csőlátásunk van és nem érdekel, hogy mit csinál mindaddig, még be nem égeti a Párját, Robot, hiszen mind tudjuk, elfogadjuk, hogy Rob és Ő egy pár, de ez sem izgat fel minket.

    Mi kizárólag egy dologgal foglalkoznánk, ha lehetne, hogy mi a szent sz*r van Robert Thomas Pattinsonnal?

    Szóval Kim! Lécccci máskor gyere a csetbe akkor, amikor mi is itt vagyunk és dumáljunk, ha van kedved. Akár a holnapi focimeccsről is, mert látom, csíped a focit, akár csak én! :)
    Hajrá Olaszok!

    VálaszTörlés
  15. Kedves Kim!
    Szerintem meg te tévedsz , mert egyszerű lenne a megoldás. És hogy mi a megoldás, azt már Birink is megírta.
    Mondok egy példát.. én nem szeretem a Robertről szóló fanfic oldalakat, sőt tovább megyek egyátalán nem szeretem a rajongói írásokat. Ergó, ha olyan oldalra visz a vak szerencse, akkor ha nem tetszik elnavigálok onnan, de eszembe sem jutna negatív kritikával illetni azokat akiknek tetszik.
    De látom úgy is csak szélmalom harcot fogunk vívni, mert be kell látnom a mások véleményét erről a megoldásról, nem igen tudom befolyásolni. Ez megy már 3 és fél éve.... :/

    VálaszTörlés
  16. Biri azért kötnek belétek mert ha az ember szeret valakit és úgy érzi igazságtalanság érte kedvencét megvédi. Én is minden lehetséges oldalon megvédem Felipét még ha egy Alonsos oldalról is beszélünk XD Szóval egyszerűen ezért. Ez egy közösségi oldal, értem, hogy a tiétek de gondolom elég nagy a forgalma hiszen sokan ismernek titeket. Hogy mi van Robbal? Férfi lett. igen nem az a komédiás pasi akit megismertünk minden hülyeségével együtt, de múlnak az évek. Én sem olyan vagyok most mint hat éve. Talán ez a sok kritika, csillogás stb idáig vezetett. Nem hinném, hogy ennek Kristen lenne az oka, vagy nagyon nagy részben. Kris sem ilyen volt, hiszen régebben nem egyszer jelent meg exével kézenfogva..ennyi erővel mondhatnánk, hogy Rob akarja így XD Amúgy engem nagyon zavar hogy így viselkednek de ez legalább annyira múlik Robon mint Kristenen :(:( Nah mindegy, órákat lehetne erről vitatkozni :D Igen szeretem a focit és Forza Italia!!!! :):)


    beanene teljesen más amit mondasz. Nem az oldalt nem szeretik, hanem pár dologgal. Teljesen más amikor nem tetszik egy könyv, film, stb és azt az emberek nem nézik illetve olvassák el. A rajongók szeretik Robot így az itteni videókat, cikkeket is, csak vannak akik szeretik Kristent illetve a párosukat és van akik nem. Teljesen más amit te mondasz. Szép álmokat:)

    VálaszTörlés