2012. július 23., hétfő

Rob a TCA-n

A tegnapi Teen Choice Awards-on két szörfdeszkát sikerült a Twilight Saga-nak bezsebelnie. Rob egyénileg nem, de mi viszont sokat nyertünk a megjelenésével. Szőrike ide vagy oda, nekem tetszik ahogy most kinéz. :) <3333


Ági

18 megjegyzés:

  1. Jól szóltál Ági! :))
    Huhhhhhh a dzsekije. XD De bevallom az ingjére még az én szemem is kikerekedett. XD De az összkép teljesen rendben van, bejövős a kisgyerek. XDD Szakáll van (nem számít úgyis megtalálja a borotváját XD),de szerencsére mosoly is van ami a lényeg! <33

    VálaszTörlés
  2. Egyből az csúszott ki a számon: Hogy nézel ki? :) Na, ezt a ruhát sem a saját szekrényéből rántotta ki. XD Viszont a haj, szőrike... ne szabaduljon meg ettől a vidám fejtől.

    VálaszTörlés
  3. Nekem az ing túl 'ámeriaias'. De a dzseki az tetszik. Meg a feje is. Olyan hobós. Ha ilyen hosszú marad a szakáll, az megfelel. Már nem szúrós, pihe puha, hozzá a haja a fején... jól bele lehet markolni, ha hülyeséget csinál.
    Az, hogy egyéniben nem nyert... Ebből is látszik, hogy a tini lányoknak igen tetszik a nagyasszony viselkedetlensége. Lelkük rajta, iletve mi anyák b*szarintottuk el a nevelésüket. Rob nem tini korú rajongói meg ugye fanyalogtak, hogy áááá, minek már ilyen izékon részt vennie, legyenek komolyabb díjai. Azt nem szavaztak. Most meg reklamálják, hogy milyen ízlésük van a tiniknek.Tetszettek volna szavazni, vagy 'rendesen' gyereket nevelni. Amúgy meg nevelhetjük őket, attól életkori sajátosság, hogy kell az új játék. Josh kifene. Hát ja. Nekünk meg marad Rob. TC deszka nélkül is.

    VálaszTörlés
  4. egyetértős vigyorgás twmmy :)

    VálaszTörlés
  5. Az, hogy egyéniben nem nyert... Ebből is látszik, hogy a tini lányoknak igen tetszik a nagyasszony viselkedetlensége.- ezt nem értem, azért nem nyert, mert tetszik K viselkedése?
    amúgy Rob inge, nekem nagyon nem jött be, de amugy nagyon ari volt, sokat mosolygott...:D

    Réka

    VálaszTörlés
  6. Réka,nem. Kicsit zagyva voltam. Azért nyert Kristen a saját kategóriájában, mert a tinilányoknak tetszik, amit ő művel, ezért rá szavaznak.Viselkedés=káromkodás, középső ujj mutogatása, le 'pofabe'-zése világraszóló szerelmesének. Ami a legérdekesebb az egészben, hogy a sok amerikai vén luvnyának is tetszik mindez. Amitől viszont nekem van hányingerem. Bár... az amerikai filmipar utsó 20 éves remekein nevelkedve nem igen várhatunk mást.
    És azért nem nyert Rob, mert a tinilányoknak van új szívszerelmük, a Josh mittudoménki.
    Amúgy Rob ezzel is baromságot csinált, hogy a nagyasszony a nője, mert hogy már megint ezerrel megy a Kristen hátán akar érvényesülni szöveg.

    VálaszTörlés
  7. Mindenkinek más tetszik.... Kristennek azért vannak jó tulajdonságai is és azt hiszem egy tini lány, aki lázad - 13 éves kortól - igenis bejön az amikor egy híresség így viselkedik és azt mondja " akinek nem tetszem bekaphatja" ilyen volt Avril, Pink és csomó együttes is, de ahogy ők változtak úgy Kristen is fog. Meg arról nem beszélve, hogy egy lány jobban tud lánnyal azonosulni...szerintem. Robnak meg tökmindegy nyer e vagy sem mert nem hinném hogy ezek a díjak fontosak lennének mikor már nyert egy párat

    VálaszTörlés
  8. Na ja, és itt már megint befejezhetjük. És tessenek már végre észre venni, hogy nem fogom véka alá rejteni a véleményemet a nagyasszonyról sem, mint ahogy senkiről, aki káromkodik, mutogat. Rob is káromkodik egyre többet, nem is kedvelem érte. És elég szomorú, hogy a káromkodás és ujjmutogatás a lázadás megfogalmazása... Mondom én, hogy a szülők b*szarintják el a dolgot. Hogy nem értetik meg a kis és ifjúkorúval, hogy az nem lázadás. Szimplán bunkóság. És mielőtt védeni kezdi bárki a káromkodást, mint kifejezésformát. Nekem is van három gyerekem, Természetesen mindegyik megpróbálkozott a "nagyfiúságggal","nagylánysággal", a fiatalkorú most próbálkozik. És igen, én is voltam fiatal. De fél év alatt rájöttem, hogy a mosdatlan száj nem válik előnyömre. 22 éves koromra meg főleg tudta uralkodni magamon... Na. Nem mentség semi a káromkodásra. Paszta.

    VálaszTörlés
  9. Helló!

    Őszintén szólva nekem ez a Rob . . hát hm- hm nagyon nem gyere be! Úgy néz ki mint aki kirámolta apa 1980-ban elrámolt bőröndjét!
    Az viszont tetszik, hogy már felvállalják egymást a külvilág előtt, bár hát a hölgyike minden csak nem hölgyike. . . ugyebár de ha ez kell Robnak. Tőlem.

    VálaszTörlés
  10. Helló!

    Őszintén szólva nekem ez a Rob . . hát hm- hm nagyon nem gyere be! Úgy néz ki mint aki kirámolta apa 1980-ban elrámolt bőröndjét!
    Az viszont tetszik, hogy már felvállalják egymást a külvilág előtt, bár hát a hölgyike minden csak nem hölgyike. . . ugyebár de ha ez kell Robnak. Tőlem.

    VálaszTörlés
  11. Szia Heni! Hogy Te vagy? Hát. Ez kell neki. Úgy kell neki. Elnevelték a nők a családban.

    VálaszTörlés
  12. én csak próbáltam azt fejtegetni, hogy miért nyert Kris egyénileg és Rob miért nem.... nem kell nekemugarni bakker....én sem kedvelem a mutogatását, káromkodását stb csak fejtegettem egy kicsit, hogy a szavazásnak mi lehet az oka...ha nem tudsz normálisan vitatkozni akkor inkább meg se szólalj...

    VálaszTörlés
  13. kedves Névtelen!azért nyert K.,mert az amerikaiak egy része ostoba!!és szerintük cool a trágár viselkedés és beszéd.azért is nyerhetett,mert rettenetesen hypolja a média(pl.1 év alatt vagy 8 magazin borítóján szerepelt,míg Rob 1-en).azért végig lehet gondolni,hogy nagy és komoly filmekben nem játszott a lány!
    az jut eszembe az ilyen Teen Choice szavazásokról,hogy Robnak nincs szüksége igazából erre a díjra,hisz Ő már férfi,míg Tay és Kris gyerekek.ezt viccesen Rob mondta tavaly valami press izén...

    és légyszíves tisztelj meg bennünket egy névvel,kedves Névtelen!

    VálaszTörlés
  14. Yes Twimmy Én vagyok / voltam XDDD.
    Még élek. Bár most nagyon sokat kihagytam, és győzöm magam hírekben és olvasásban is behozni XDDD .

    Egyébként Ádám is mondja, hogy kint Kristent nagyon sztárolják, nagyon nyomják ebből adódóan nagy a reklám értéke a csajnak . . .

    VálaszTörlés
  15. Azt kérni, hogy az oldal egyik szerkesztője nyelje le a véleményét elég szamárság, kedves Névtelen.

    Egyszer valaki magyarázza már el nekem h. a mai fiatalok miért lusták neten már nicknevet adni? Értem én, hogy adva van ez a fene nagy arctalanság és mindenki szabadon basztathatja a másikat a tisztelet leghalványabb jele nélkül, de hogy egy nyamvadt betűt is lusta legyen megadni, hogy legalább meg tudd normálisan szólítani?
    Nem, tudom engem anyám azért szokott névvel illetni, ha beszélgetünk. Vagy ez nem menő?
    Koravén vagyok, tudom...

    VálaszTörlés
  16. Kedves névtelen, aki még arra sem méltat bennünket, hogy alá sem írja a nevét vitairatához. Lehet, kissé hevesen reagáltam,bár így visszaolvasva nem értem miből érzi azt, hogy önnek ugrottam. Általában ugrottam azok ellen, akik a fentebb említett viselkedésformát elfogadhatónak találják. de attól lassan kiráz a hideg, hogy ha egy fél szóval kritizálni meri az ember lánya Kristent úgy, hogy közben rendesen odamondogat a Rob rajongói tábornak azért, mert csak nyafogni tud, hogy kedvence nem nyer, máris elkezdik védeni olyanok Kristent és a viselkedését, akik egyébként billentyűzetet sem ragadnak egyéb esetben ezen az oldalon. Én amúgy nem vitatkoztam egy szót sem, hanem jeleztem, hogy itt és most a Kristen témát lezárom.
    A nem nyerés miatti nyafogást egyébként az amerikai oldalakon olvastam, nem itt. Azt meg gondolom senki nem vitatja, hogy a tinik gyorsabban váltanak kedvencet, mint az idősebbek.
    Arról meg már ne is beszéljünk, hogy milyen jogon is mondja nekem ismeretlen megjegyzésírónk, hogy fogjam be a számat?

    VálaszTörlés
  17. Már ne is haragudjatok de az hogy névtelenül írók vagy odafirkantok nick nevet nem mindegy??? De ha ennyire zavar akkor tessék legyek mondjuk Katy. Nagyon régóta olvasom a blogot de azért nem írok szinte soha mert feleslegesnek érzem. Aki egy kicsit is más véleményen van " lehet innen elhúzni ez a mi oldalunk" Főleg, hogy én UTÁLOM Kristent! "Na ja, és itt már megint befejezhetjük. És tessenek már végre észre venni, hogy nem fogom véka alá rejteni a véleményemet a nagyasszonyról sem, mint ahogy senkiről, aki káromkodik, mutogat" egy szóval senki nem mondta, hogy ne mondd el a véleményed de ha csak támadással tudsz reagálni akkor inkább tényleg ne szólj. 26 éves vagyok így nem tartozom már tini kategóriába de annak a korosztálynak elsősorban nem az a fontos, hogy valaki szépen és tisztán beszéljen. Ilyenek a tinik. Lázadnak, csúnyán beszélnek, cigiznek, isznak mert ez a menő. Majd benő a fejük lágya ne aggódjatok. De addig ezek a lányok azonosulni tudnak az olyanokkal mint Kristen vagy Pink. De azok is azonosulnak vele akik úgy érzik el vannak nyomva vagy nem elégedettek magukkal pl kövérség. Egy ilyen lány pedig azt mondja " igen ha Kristen is leszarja én is lefogom. Nem érdekelnek a kilóim, szép vagyok" ezt próbáltam kifejteni nem pedig Kristen mellé állni. Ő is még gyerek, teljesen más dolgokon ment keresztül mint az átlagos tinik és teljesen felesleges magunkat hozzá hasonlítani. Jah és mindig voltak olyanok akik különböztek a másiktól...én sem káromkodok sem mutatok ujjat amikor a főnököm csesztet, de ha ő úgy érzi így tudja a világ tudtára adni érzéseit akkor én is leszarom, mert nekem nem fáj ha neki sem és Robnak sem....

    VálaszTörlés
  18. Katy, kiiit támadtam? max a tini lányok anyáit az elején... de amikor engem kezdtek osztani, hogy ne írjak már rosszat Kristenről, akkor kezdek vöröset látni.hát őszintén, mi rosszat írtam róla? azt ami tény, és azt, hogy nekem nem tetszik, amit csinál. és utána újfent Robot kritizáltam. De megint én kaptam meg, hogy fogjam be a számat. Még soha senkit nem küldtem el innen, csak a parttalan mi szeretjük kristent ti nem szeretitek kristent vitát zártam le eddig is. és most is csak azt a részét akartam befejezni. Az, hogy a fiatalok kivel tudnak azonosulni és kivel nem, az meg igen is, hogy rajtunk,az anyáikon múlik. Ebben vajh mit tévedtem? És nem, nem tartom helyesnek, hogy ő vagy akármelyik ilyen viselkedésű a példakép. vannak náluk intelligensebben viselkedők, értelmesebbek, eszesebbek, akiket lehetne példaképnek tekinteni. Nathalie Portmant ilyennek tartom. DE, még mindig ott tartunk, hogy a szülőn múlik, hogy milyen irányba tereli a gyereke ízlését, akár zenében, akár filmekben,akár olvasásban. Tehát a véleményünk úgy gondolom, nem lehet annyira messze, csak amit valószínűleg beszédben félreértés nélkül meg tudnánk beszélni, az így írásban megint félreértések tömkelegét hozta magával.
    A név dologról. Azt hiszem van tanulmány arról, hogy mi motiválja azokat, akik egyáltalán nem vállalják magukat semmiféle azonosítóval, azokról, akik több azonosítót használnak és azokról, akik egyetlen azonosítót használnak éveken keresztül netes életükben.
    Én 2009 óta használom a nevemet, és mindenhol ezzel tudnak azonosítani.Sőt, itt az oldalon ha valaki türelmes, az arcomat is megtalálja.

    VálaszTörlés