2012. július 20., péntek

Rob új szokása!?

Jól van, azt hiszem mindenki megnyugodhat, aki a pár napja megjelent képek láttán kétségbe esett, mert a kis drága nem vágatta  le a haját.
Viszont a sapi már megint hogy van a fején!? :D
Robikám! Életem virága! Mi történik veled?! Tudod, hogy én bármit szívesen nézegetek rajtad. Imádom a szakadt stílusodat is, de olyan fura vagy ezzel a sapka használattal.... Nem is tudom.. olyan ..olyan amerikai.
A cipőd viszont.. XD Nem is tudom valaha láttam- e rajtad ezt a csukát?! :D
Mondjátok meg nekem. Most ennek direkt ilyennek kell lenni, vagy bement egy turkálóba és direkt kiválasztotta  a legszakadtabb edzőcipőt , amit csak lehetett az üzletben kapni?? :D




forrás

beanene

3 megjegyzés:

  1. Mi bajod a cipővel Beus? szerintem tökre jól nézne ki egy tizenéves lábán XDD
    A sapkát meg szerintem egy amcsi sem hordja ilyen bénán. Az ing gombolással látom bajok voltak, tuti jó kis hangulatot hozott össze odabent Bobby. :)

    VálaszTörlés
  2. Beus, Ő egyedi... ezért pont az ilyesfajta cipőket választja a drága. :) Ami mellesleg - szerintem - jól áll neki. És a sapek... így legalább nem rejti el előlünk a pofiját és könnyebben csodálhatjuk Őt. :D De nekem a legjobban azaz ing tetszik rajta azzal, hogy csak a legfelső gombját gombolta be. Imádni való!!! XD

    VálaszTörlés
  3. hát nekem nagyon nem tetszik,hogy így hordja a sapkát!kisfiúkon is ronda!
    a cipő nem gáz,valójában nagyon jól nézhetett ki új korában:)mostanra kicsit leharcolta Rob vagy valaki más(ha turkálta).
    az ing gombolása majdnem mindig ilyen:)))

    VálaszTörlés