2012. november 24., szombat

Robert NY-ban

Vajon minek? Lemaradtam valamiről? Hmmm. Bevallom, fogalmam sincs, hogy minek voltak ott :) Így 2015-ben sem.

imagebam.com



további képek: forrás

rhea

12 megjegyzés:

  1. A képről maradt le a válasz a kérdésedre.

    VálaszTörlés
  2. Sztem nem egészen... Attól, hogy Kristennel van az nem az ok, hogy ny-ban van.Vagy még nem tudjuk, hogy ott laknak. Vagy átszállnak és közben lógnak ny-ban, Rob kedveli, vagy megint rongyokat vesznek, bocs, vintage-t, vagy lakást nézek, munkával kapcsolatban vannak... rengeteg a lehetőség.
    Amúgy lemaradtál, mert eddig Londóniában voltak.

    VálaszTörlés
  3. Hmmm, legalább írnád alá valamiféle néven, még akkor is, ha az egy hülye cicafarka név is. Ez a névtelen nekem a névtelenség homályába burkolózó feljelentősöket hozza elő, hidd el, van ilyen még a mai világban is, sőt kedves államunk erre buzdítja a honpolgárokat. Jelentgessékk fel egymást apehnál, kehinél, egyébnél... Hát egy kicsit sem tudod vállani magadat?

    VálaszTörlés
  4. Csak gyorsan akartam reagálni, egyébként akkor nem kellene ilyen opció, ha utána úgyis jön a fikázás, a messzemenő "következtetés" - levonás, kiokítás, stb.Azt is tudom,hogy hol voltak előtte, a feltett költői kérdéshez mellesleg semmi köze.---- És ha levagdossátok a képek felét,és nem vesztek tudomást valamiről, attól az még- van.

    VálaszTörlés
  5. Cickafarka, nem csak mi vagdossuk le, a képek felét, hanem az ausztrál oldal is. És igen,tudjuk, hogy együtt vannak. És??? Nem kedveljük Kristent, ezt mindenki tudja rólunk. Attól, hogy Rob a kedvencünk, élete párját nem kötelező kedvelnünk és nézegetnünk. Látjuk eleget promókor, papis képeken.
    Rob élete, úgy éli, ahogy akarja.
    És ha nekünk nem tetszik, elmondhatjuk ez irányú véleményünket, a szólásszabadság értelmében, gondolom, nem csak a dicsőítő húdeszépeknek (tényleg szépek, mindketten, komolyan mondom) kell hangzania. Nálunk itthon is vannak eltérő vélemények és senkibe nem fojtjuk bele a szót. Engedjük elmondani, azt ha úgy érezzük, hagyjuk magunkat meggyőzni, vagy elfogadjuk a dolgokat, de nem értünk vele egyet.
    Igaz, van amiben nincs demokrácia, mint pl a mosogatás, szekrényrendberakás, de ilyen az élet.
    Rob élete nem tartozik a diktatúra elemei közé.
    A kiokítás alapvetően a névtelenségre szólt. Igen, a netnek is van etikettje, gondolom, rád is rád szóltak, ha nem köszöntél.
    Szóval, gondolom, nem kergetett a tatár a bejegyzés írásakor, ez nem versenyfeladat, nem időre menő dolog. Ráérünk. Bár, én most éppen dolgozok.... nem lelkesen. A válasz idejéből is láthatod, hogy nem azt lessük, ki mikor mit ír. Na megyek, adófolyószámlát egyeztetni :(

    VálaszTörlés
  6. Cicafarka nem vágtam le a képekről semmit és senkit, ott a forrás utána nézhetsz! Szerencsére azért még készülnek önálló képek, de ha nem lettek volna akkor bizony vagdosok vagy egyszerűen nem posztolok. Azt hiszem jogom van hozzá mint a blog egyik szerkesztőjének, hogy olyan posztokat csináljak amilyeneket szeretnék. És mint már sokszor elmondtuk ez egy Robertről szóló blog, ha nem muszáj nem nézegetjük Kristent a saját oldalunkon, még ha együtt is vannak.

    VálaszTörlés
  7. Ja,ja! Azt nézem csak, aki a szememnek kedves.
    Viszont a szemüveg öregít, még ha az optikusok mindig az ellenkezőjét állítják is.

    VálaszTörlés
  8. Te Biri! Hát hol vagyunk mi öregek? Még hogy öregít! Denevérmentesít.

    VálaszTörlés
  9. Sztem hozzájuk mentek ;)
    http://www.popsugar.com/Sienna-Miller-Tom-Sturridge-Walk-NYC-Marlowe-26058315

    VálaszTörlés
  10. csez!köszi:)))felnyitottad a szemem!én botor azt hittem a Sienna-Tom páros Londonban deklizik!vagyis én azt tenném a helyükben!amúgy aranyosak,mint szülők:)

    azon lamentáltam még,hogy milyen lehetett a hangulat a Hálaadás napi vacsoránál Rob szüleinél a Rupert-féle liezon után?vagy nem is volt megcsalás,csak PR volt az egész?a paparazzi képeken mondjuk nem úgy tűnt,hogy az utóbbi!valahogy nem stimmel az egész!
    vagy csak Rob volt otthon és az agyon hype-olt művésznő leugrott Kentbe Ruperttal?természetesen nem volt szex,most sem!csak a szemét eröltette meg nagyon a kishölgy a sötétben,mert szemüveg volt rajta,mikor NY-ba értek.
    so many questions.....!

    VálaszTörlés
  11. brumi XDDDDDDDDDDDDD
    Én meg azt nem tudtam, hogy az angoloknál is buli a hálaadás ;)

    VálaszTörlés
  12. valamelyik jól értesült kommentelő írta az RPL-n vagy a robsesseden,hogy együtt voltak Thankxgiving-kor a szülőkkel.én csak tovább gondoltam a hírt....

    VálaszTörlés