2013. február 16., szombat

Uma és a Szépfiú

Egy villám poszt az elutazás előtt. (Loksi koncert ..jeeee!)

Uma-t Tarantino fanként kedveltem meg, mivel a rendező úr a filmjeiben sűrűn szerepelteti a „hosszúlábú asszonyt”. Na de most felejtsük el Kill Billt!

Több kép is tetszik, amin Madame Foresztyié keblére vonja a Duroy gyereket. Például az elsők között kicseppentett kép, ahol az ablaknál állva mindketten, nem éppen a táj látványától vannak elalélva.
Illetve a megannyi ágyban turbékolós jelenet.
(Erről eszembe jutott egy LGT nóta: ...Kinn is vagyok benn is vagyok, jaj de nagyon... 
Meg az , hogy... Mindenki másképp csináljaaaaa..XD. Ezerbocs befejeztem!)


 Én mégis erre szavazok.

Fogalmam sincs miért, de ez a favoritom. Festményszerű és abszolút jelképes. Madeleine rendkívüli erős, irányító személyiség (lásd, gyakorlatilag megerőszakolja a vonakodó fiúkát), mind társadalmilag, mind érzelmileg felette áll a felületes, önző és számító Zsorzsnak, mint ahogyan a képen is.
De.... lehet, hogy csak mellébeszélek, és a naccsöcsös asszony egy utolsó .. :)

A Bel Ami - nak több szempontból is hálás vagyok. Először is a felejthetetlenül őrült budapesti forgatás miatt, ami hihetetlen barátságok kezdete volt. A másik ok pedig a prágai banyaturné. Nemrégiben elmeséltem egy jó barátnőmnek, hogy tavaly kiugrottunk a banyákkal Prágába a plázába, hogy megnézzük a Bel Ami-t angolul, cseh felirattal…. A csajszi még mindig ott áll és próbálja feldolgozni az infót. :) 
Szóval elvarázsolt kis banda a miénk! 

De most sietnem kell, mert Presser pici dörmögni fog ha kések..:)
 (és akkor is ha nem kések...a kis macilaci)

Szépséges napot és forró „szombat esti láz”-t Mindenkinek! 

moncsi

1 megjegyzés: