2013. május 4., szombat

Új kép New Yorkból

Robertet tegnap New Yorkban kapták lencsevégre. Vajon miért utazott oda?
Szőrösödik a lelkem. :)
forrás

2 megjegyzés:

  1. Hát, ugye volt a TomSturridge-t megnézni a színházban, amiért Tomot Tony díjra jelölték. MEg gondolom lógnak egy kcist együtt a srácokkal. Netán gyereknevelési tanácsokat hallgat meg a barátjától.
    A színházban készült képen igen narancssárga a haja :)
    Lehet, tényleg lakást vesz, NY-an nyugodtabban élnek a színészek, mint LA-ban, és ott nem kell az anyósjelölttel együtt élni, lehet a lakás bármely pontján az asszonyra ugrani... csak hogy összefoglaljam a pletykahadat :)

    VálaszTörlés
  2. szerintem Tom jól csinálja ezt a szinházasdit!londonban is játszott egy modern darabban.ha nincs filmszerep,kipróbálja magát a szinpadon.
    a többi dologról van véleményem!nem hiszem,hogy egy ilyen utálatos,nagyképű,másokat lenéző és állandó támadástól tartó paranoiás fiatal nő alkalmas lenne mostanság az anyaszerepre!és nem is hiszem,hogy bevállalná,amilyen önző!akkor a 4 éve hordott bevágós farmert nem tudná felvenni!az anyósjelölt álítólag azért vált el az őszhajú férjétől,mert egy nővel költözött össze...
    hát nem tudom....de azt a fene nagy harmóniát és intimitást nem látom a szerelmeseken!már hogy tartani kéne az ilyen ráugrástól!!
    vagy epeömlésem van?:)))
    egyébiránt Rob milyen jókedvű NY-ban!!!akkor inkább éljen ott,mint LA-ben!hogy visszaköltözzön londonba,arról-úgy látom-lemondhatunk!

    VálaszTörlés