2013. november 25., hétfő

Kedvenc Dior-Rob kép mára

Nna, elírtam a címet eredetileg. Kedvenc Dior-Rob kép ára :)  lett belőle. Dolgozik a tudatalattim. A "kisördögöm"??? Mibe kerülne, ha elmennénk olyan helyre, ahol a Dior termékhez mindenféle képeket, egyebeket árulnak? Mondjuk a legközelebbi hely talán München, a német rajongók írták, hogy kaptak kis képet, ezt-azt. Az osztrákok nem. Szóval, ha kocsival megyünk, az Pesttől 700 km. Mai áron számolva 1400km/100km*8l/km*330Ft/l=36960 Ft+osztrák pálya+magyar pálya= legyek bőkezű, 45.000 Ft. Ja, lehet, kell behajtási engedély is az autóra :) Meg kell kérdeznem. Szóval 50.000, és akkor már benne van az autópályán a pisilés is :) Szóval. Ezután elmegyünk egy olyan parmüfériába, ahol adnak Diort. Megvesszük, legyen annyi, mint most itthon, tehát egy húszas. Az már hetvenezer. Enni csak kellene, meg akkor van mindenféle könyv, lemez, huh, felsorolni is nehéz. Tehát beleszaladtunk a százezerbe.  Nna, jó kis kirándulás, mindez egy képért. Bár, állítólag többet is adnak. Akkor legyen öt kép. Jó ára van Robunknak, nem?
Na, hol az a kép???? Mit kép????
És vajon mi jut az eszünkbe erről? Mondja nekem valaki, hogy nem az a bizonyos ihlette az alaptörténetet - vagy a másik :)
Ezzel a videóval kívánok szép hete mindannyiunknak. Bár a levelibékák szerint az idő pocsék lesz.
-twmmy-

4 megjegyzés:

  1. levelibékák igazat mondtak, a szél durván erős és a kezem lefagyott... de ez a piano-s Roborálás sokat javított az állapotomon, köszi :)

    VálaszTörlés
  2. twmmy, ha elindulnál szólj!!! Akkor máris osztódna a kiadás az utasok számával. Úgy megérné!? Volt már rá példa. :)

    VálaszTörlés
  3. Uhh, csak a benzin ára nem 330 Ft/l ..... hanem 395.. Akkoraz üzemanyag 43.680,- Ft.. Hmmm. Pedig én tankolok mindkét autóba :)

    VálaszTörlés