2014. január 5., vasárnap

Ez történt 2013-ban (befejező rész)

Elérkeztünk a tavalyi év utolsó hónapjaihoz.
Novemberben ismét a szokásos hétköznapi életét élte (edzett, vásárolt, autót vezetett).
Egyetlen alkalommal láthattuk hivatalos rendezvényen, csinosan, öltönyben. 14-én  Los Angelesben egy jótékonysági esten, a GO GO Gálán vett részt.
December 2-án L.A.  repülőterén kapták lencsevégre. Mindenki csak találgatta, hogy hova repül, itt a blogon reménykedtünk, hogy haza megy. Másnap reggel aztán megjöttek a képek... Londonból. Hazament a drága!!! :)
Londoni tartózkodásáról sem tudhatunk sokat.  5-én Sienna Miller és Tom Sturridge társaságában láttuk.  Néhány rajongói fotó alapján tudható, hogy pár alkalommal szórakozó helyeken is megfordult, karácsony előestéjén pedig egy pub-ban (sajnos nem a mienkben) ünnepelt.
Ezzel éves összegzésem végéhez értem. Remélem az új évben sokkal több forgatásról, premierről, hivatalos megjelenésről adhatunk hírt és nem kell rossz minőségű parazzi fotókkal beérnünk.

Búcsúzóul azt kívánom mindannyiunknak, hogy minél többször lássuk így a vörös szőnyegen filmpremierek vagy díjátadók alkalmával. :)

Ági

3 megjegyzés:

  1. Köszi Ági az összefoglalókat, sóhajhegyek kísérték az ismerős pillanatokat :)

    VálaszTörlés
  2. Igen, igen, köszönjük Ági, ahhoz képest, hogy milyen keveset láttuk, meglepően sokszor láttuk - már ha érthetően fogalmaztam :)

    VálaszTörlés
  3. Köszi Ági a visszatekintést! :) Jól esett. XD

    VálaszTörlés