2014. március 31., hétfő

Napok óta

várjuk, hogy végre végre legyen kép LA-ban Robról. Éppen most forgatnak a Chateau-ban. Valaki volt olyan bátor, gondolom a bungalókban lakó egyik vendég, hogy küldött nekünk egy képet :)
Kivágva, világosítva.
Én ma még ágyban leszek.
-twmmy-

13 megjegyzés:

  1. Twmmy, jobbulást! :)

    Robci meg igazán megfordulhatott volna...

    VálaszTörlés
  2. Azt írta a kukkoló, hogy nem akarta szemből lefényképezni, hogy ne zavarja. Szerintem még így is van esélye, hogy dorgálást kap, a chateau-ban tilos fényképelni.

    VálaszTörlés
  3. látszik is rajta,h nagyon sunyiban lett csinálva. nem is tudtam,h nem lehet fényképezni, akkor már értem miért Robunk kedvenc helye :)

    VálaszTörlés
  4. Kitti!rossznyelvek szerint sok színész pont azért szereti a Chateau Marmontot,mert ott nem lehet fotózni és hát történnek olyan dolgok a falak között,amik jobb,ha titokban maradnak.ha megnézed a Made in Hollywood c.filmet,aminek 1 része a CM-ban játszódik,megérted,miért....

    VálaszTörlés
  5. Még nem hallottam erről a filmről, de meg fogom nézni. de kérlek, mondjátok, hogy Rob nem csinál semmi csúnya dolgot??!! o.O

    VálaszTörlés
  6. Golden! Amit csinál, az nem csúnya!
    Na jó, nem disznólkodok. Kitty, vannak pletykák, hogy van-e alapjuk? Ki tudja.Talán maga Rob. Nem hinném, hogy teljesen hófehér, de remélem, nem is koromfekete. A tavaly nyári haverokból nem sok jót nézek ki.

    VálaszTörlés
  7. én is azt mondom,amit twmmy!és nem zörög a haraszt,ha nem fújja a szél...
    az a sok buli tavaly,Joaquin Phoenix és a bárlégy spanjai,Katy Perry&John Meyer(nagy barátai az ivásnak+a drogoknak)....és ne hagyjuk ki Tátit,akivel sok időt töltött együtt Rob tavaly nyárig.utóbbinak már a TW idején is rossz híre volt a drogokkal kapcsolatban.

    VálaszTörlés
  8. na, én anyatigris üzemmódban mondom, rosszat nem csinál, amit meg csinál és nem rossz -esetleg-, azt meg kedves egészségére! XD

    VálaszTörlés
  9. ki az a Táti? igen, gondolom,h nem ismeretlen neki a téma, nem féltem én őt, de nem akarom,hogy úgy végezze, mint sok sztár, bár azt gondolom, ettől ő sokkal különb...remélem, nem fogok benne csalódni.

    VálaszTörlés
  10. egyébként ti mit gondoltok, azokról a pletykákról, mi szerint imádottunk egy nagy kurafi, és legyet a röptében is tipus?

    VálaszTörlés
  11. nem gondolnám, hogy megengedheti magának... hosszabb távon. Egyébként meg hol vannak a szerencsés partnerek?

    VálaszTörlés
  12. hát igen, ha az, akkor ez jobban védett titok, mint a coca cola recept XD

    VálaszTörlés