2014. május 25., vasárnap

BMFTV (Franciaország) - Cannes-ról és szexjelenetekről




R:I love this festival, I love the audiences here, it’s really exciting. It kind of makes you feel like you’re doing the right thing.
A:You need to be reassured?
R:100%. Every actor needs to be reassured, they’re all the most insecure people in the world. Anyone says they don’t is lying.
I don’t really know if I want to shock people, I don’t know. It is quite fun, like going around and shooting people and stuff, when you turn up to work and all you have to do is just shoot people. Obviously you can’t do it in reality. But it’s fun. I end up doing a lot of sex scenes. I don’t know why.That is weird. Cause I think that’s a specific to my career. Like always, every movie I do there’s at least two sex scenes in it.
A:Is it true that your first meeting with Julianne Moore was the sex scene?
R:Yeah. We hadn’t even talked to each other before. And weirdly the other Cronenberg movie, that was my first scene, the first time I met Juliette Binoche as well. I just had to do the exact same thing, having sex in a car. It’s really funny.

Szeretem ezt a fesztivált, szeretem az itteni közönséget, nagyon izgalmas. Olyan érzést ad, mintha tudatná, hogy jó úton haladsz.
 - Kell, hogy valaki megerősítse ezt?
100%. Minden színészben meg kell ezt erősíteni, ők a világon a legbizonytalanabb emberek. Aki nem ezt mondja, az hazudik.
Nem igazán tudom, hogy sokkolni akarom-e az emberekt. Jó móka, ha csak mászkálsz körbe-körbe és lövöldözöl meg ilyenek, ha csak az a dolgod, hogy munkába menj és lövöldözz az emberekre. Nyilvánvalóan ezt a valóságban nem lehet megtenni. De jó móka. 
Úgy tűnik, valahogy mindig sok szexjelenetet csinálok. Nem tudom miért. Furcsa. Azt hiszem, ez egy jellegzetes része a karrieremnek. Olyan, mintha minden egyes filmemben lenne legalább kettő szexjelenet.

 - Igaz az, hogy az első találkozásod Julianne Moore-ral a szexjelenet volt?

Igen. Nem is beszéltünk előtte. És furcsa módon, a másik Cronenberg filmben is az volt az első jelenet, amikor először találkoztam Juliette Binoche-val. Ugyan azt kellett csinálnom, szexelnem egy autóban. Igazán vicces.
-twmmy-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése