2014. május 22., csütörtök

Interjú a Maps to the Stars forgatásán

Akkor kezdjük a sort:



RP in Maps to the Stars

Jerome is basically let’s say 95% of everyone in LA. He’s just someone who’s in denial of the reality. He’ll keep saying that he’s an actor, even if he’ll never get acting job, he’s still an actor. And he’s never the job which is actually doing. He would never accept what he actually is, a limo driver. He’s just waiting, waiting for his break.
All I’ve found from acting you kind of trying to have fun doing it and it’s kind of a nice life, but it’s not like, I don’t know if it’s really massively satisfying, like a fundamental part of me. But you see these people who just build up and build up in their heads and just .. stay for years and years and years, waiting for something. It’s just like I don’t really know what they’re waiting for. I don’t think Jerome is particularly like that tough, I mean he’s just, probably, you know, from the Mid-West a kid, who was kind a get a drama from school, and like ’meh, I’m an actor’. And no one really said no hard enough, yet. So he can stop believe it.

Jerome tulajdonképpen olyan, mint LA 95%-a. Olyasvalaki, aki nem ismeri el a valóságot. Mindig azt fogja mondani, hogy ő egy színész, akkor is, ha soha nem kap színészi munkát, ő egyszerűen egy színész. És soha nem az, amit egyébként csinál. Soha nem fogadná el, hogy ő egy limuzinsofőr. Csak vár, vár a nagy áttörésre.
Amit találtam a színészkedésben az az, hogy próbálsz jól szórakozni a munkában és egy jó élet, de nem egy masszívan kielégítő, nem olyan, mint egy alap lételem számomra. De vannak azok az emberek, akik csak a képzeletüknek élnek, éveken és éveken keresztül várva valamire. Nem tudom, mire várnak. Mondjuk nem hiszem, hogy Jerome is ilyen lenne, talán csak egy kölyök a Közép-Nyugatról, aki suliban azt mondta, hogy ’meh, én színész vagyok’. És senki nem mondott nemet elég keményen, legalábbis eddig. Nem úgy, hogy el is higgye.

-twmmy -

1 megjegyzés:

  1. köszi,twmmy!nagy véleménye nincs Robnak az LA-ben lakókról!tetszik a szöveg,mindenesetre:)

    VálaszTörlés