2014. május 20., kedd

Maps to the Stars premier Cannes-ban

Két képet választottam ide az oldalra, a többit az RPL -en megnézhetitek
De ezeknek képtelenség ellenállni
imagebam.com


imagebam.com
És annak ellenére, hogy arról volt szó, hogy Rob nem lesz idén a Grand Journalban, ma mégis jelenése lesz!
-twmmy-

12 megjegyzés:

  1. na,fura is lett volna...két film és pont ő marad ki?
    a Rover bemutatón vigyorogtam ... pingvin ... de ez a pasi még abban is királypingvin... ezzel a feketével személy szerint engem kiütött... DE ... a haját miért vágják egyre rövidebbre? Ha ott maradna a díjkiosztóra (vagy visszamenne :P ) már majdnem kopi lenne ;)

    VálaszTörlés
  2. nagyon elegáns volt mindenki a szereplők közül:mind3 estélyi ruha nagyon szép a hölgyeken.
    Cronenberg vajon honnan újította azt a szemcsit?

    VálaszTörlés
  3. és az ezer dolláros kérdés: hol volt Rob családja, vagy a barátok? De főleg a szülők...

    VálaszTörlés
  4. szülők, barik két éve se voltak Cannesban, ha jól emlékszem. Rob nem lesz a díjkiosztón? Meddig marad Cannesban, azt lehet tudni?

    VálaszTörlés
  5. Arra leszek kíváncsi, hogy mi lesz amikor befut az ex...?!

    VálaszTörlés
  6. az igaz, akkor sem voltak ... illetve hát Tom ott volt a saját filmje kapcsán, meg persze K, akit akkor még "hátországnak" hitt a mi fiunk :) Ha jót akar, akkor letudja az interjúkat és megy Londonba, hogy elég közel legyen, ha vissza kéne jönni ünnepelni :P De végül is elszórakozhat az itteni vetítésekkel is.

    VálaszTörlés
  7. mintha azt olvastam volna,hogy Párizsba megy valamelyik film bemutatójára és június elején Sydneybe.
    szerintem semmi nem lesz,Kitti,ha megjön KS.nekem most is az a véleményem,mint régen:ők csak a saga love storyjának promóterei voltak(sok pénzért) és nem éltek együtt a valóságban.néha megjelentek itt-ott együtt a fotók kedvéért.biztos van valami titok a háttérben(pl.K.leszbikussága régóta szóbeszéd)....
    tegnap arra gondoltam,hogy Rob elutazik onnan,mert a filmjei lementek.

    VálaszTörlés
  8. brumi, ez annyira érdekes, hogy így gondolod...sokszor volt ugyanis nekem is ez az érzésem. de ugyanakkor készültek néhol elég őszinte fotók is... vagy mégsem? de ez nagyon érdekelne, te mikor kezdtél el gyanakodni. Én akkor amikor hirtelen 'szétmentek', ahogy a BD2 promója lement. tényleg ennyire hazug világ lenne ez?

    VálaszTörlés
  9. Kitti!én mindig gyanakodtam....ha kiszámolod,szinte pontosan 6 hónap telt el a "szakításig" a BD2 bemutatója után.valószínű,hogy így szólt a szerződés.
    KS tavalyi szülinapi bulija előtt készült képeken valami étterem előtt:Rob olyan,mintha csak oda tévedt volna és nem is érti minek van ott;vagy odakerült volna,mint Pilátus a Credoba.
    ...és hát mindig voltak érdekes infók.pl.a brazil forgatáskor külön lakosztályban laktak,de 1 erkélyen integettek a fanoknak.HW-ban is csak emberek laknak és nem csukott szemmel járnak...volt olyan kommentelő,aki azt állította,hogy soha nem laktak együtt,2 külön házban éltek.
    miért kellett évről-évre azt a cirkuszt előadni a legjobb csók kategória elnyerésekor az MTV MA-on?egy valódi partnerrel nincs szükség színjátékra.
    soha nem volt köztük intimitás véleményem szerint.

    VálaszTörlés
  10. és a 2012es cannes-i felvételek? az is csak hazugság lenne? egyébként teljesen egyetértek veled. az tény,h tavalyi felvételeken már nagyon látszott,h valami nincs rendben, rob úgy fogta meg a kezét, mintha a fogát húznák. sőt általában meg sem fogta, csak így egymás közelében voltak a kezek valahogy hányavetin. de akkor ki rob barátnője? róla miért nincs véletlenül se kép? csak azt ne mondjátok,hogy ő is meleg, mert kitérek a hitemből! és mit gondolsz a ruppert ügyről? én azt gondolom totál megcsináltnak, KS azokon a képen olyan gyönyörűen, többször is a kamerába néz, hogy mesés. kellett egy sztori,h miért szakítanak?

    VálaszTörlés
  11. MTV MA-ról jut eszembe, h idén már nem volt ugye kötelező elmenni, úgyhogy nagy ívben le is kakilták... Emlékeztek mikor Rob azt mondta,ha csak a pénzért csinálsz egy filmet, az olyan érzés, mintha prosti lennél...lehet erre utalt akkor is...na, elkezdtem összeesküvés elméleteket szőni! o.O

    VálaszTörlés