2014. augusztus 13., szerda

Channel 4 interjú



-twmmy-

9 megjegyzés:

  1. Na, mit gondoltok? Szerintem ez az igazi Rob: komoly, felnőtt, kifinomult. Nem az a hülye gyerek,aki az MTV-s riportban szerepelt. Ha kap egy komoly riportert, aki értelmesen kérdez és értelmeset, akkor abból lehet kihozni valamit. Nekem az a véleményem az MTV-s riportról, miután ezt is láttam, hogy az olyan tipikus hülye kérdésre, hülye válasz interjú volt.

    VálaszTörlés
  2. Köszi nektek twmmy! <3
    Egy élmény volt, csak megerősített benne, hogy jó irányba halad csillagszemű :))
    Bár erre felém jobb irány lenne, de ez most mellékes XDD

    VálaszTörlés
  3. rhea, én se mondhattam volna jobban ;) XDDD
    Kitti, abszolút egyetértek :)
    és igen, köszi, twmmy! Gondolom, neked is más élmény volt ez fordítani ;)

    VálaszTörlés
  4. Psssztttt! Patti volt az elkövető...
    Együtt vonogatjuk a vállunkat, hülye kérdésre nem muszály hülye választ adni... de ez az én véleményem. És az, ahogy magyarázza, hogy miért is lehetetlen Londonban élni - esetleg beszélgethetne Colinnal, Fassbenderrel, meg még egy csomó mással. Egész sokan élnek olyan körülmények között. Nem kellene magyarázkodni. Jól érzi magát ott és kész. Ennyi elég is lenne. Merthogy a zárt közösség kapujában is vártak már rá párszor...

    VálaszTörlés
  5. köszönöm a fordítást!
    valóban összeszedett és következetes Rob a válaszokat illetően:))
    mi az a zárt közösség?
    kicsit fura,hogy a költségeket és a magas árakat említi Londonnal kapcsolatban és hogy a háza előtt várakoznak a fanok.valószínűleg nem a pénz a fő ok,elvégre van,mit a tejbe aprítani....és még lesz akkor is,ha a hátralevő éveiben nem vállal munkát.

    VálaszTörlés
  6. Kerítésekkel körülvéve ellenőrzötten beléphető = gettó, csak milliomosoknak :)
    Amúgy szerintem Londonban is van ilyen jellegű lakóterület, csak nem ismeri - mert lusta körülnézni. Ingatlanügynöke sincs, nemcsak sajtósa :)
    Amúgy tuti megoldható, hogy ne tudják hol lakik, amikor 2 hónapig londóniában volt, akkor sem követték minden lépését. Ezért nem kell a süketelés a kint várakozókról. Mondja azt hogy szereti a napot, szereti a bulit, a koncerteket. Ennyi.

    VálaszTörlés
  7. Twmmy...mit nem tudsz neki megbocsájtani? Már megint marsz, mint a wasabi :D :D teszem hozzá halkan veled is egyetértek és tény,hogy LA-ben jobb az idő :D

    VálaszTörlés
  8. a mai időjárást tekintve itt(kb.35 celsius),jobban szeretnék Londonban lenni!:)))a skynews-on az előbb láttam,hogy ott napközben 20 fok van.
    szegény Tom Odell izzadt a Szigeten,mint 1 dokkmunkás.a zene remek volt!:))

    VálaszTörlés
  9. Mit is? Azt hiszem ezt a fene nagy amerika imádatot... igaz, a vérében van, apja is amerikai autókkal kereskedett... meg még mit? azt hiszem azt, hogy ahelyett, hogy tanulna, fejlődne, észben haladna előre, megfeneklett valahogy. Nem tudom. Már Cannes sem volt az igazi, és csak rosszabb lett ahogy az idő haladt előre. És erre nem mentség a szlogenje, hogy el fogom bszni a promót. Egy színész sem engedhti meg magának, szerintem...

    VálaszTörlés