2014. augusztus 28., csütörtök

Huey, Dewey, and Louie

sétál  New Yorkban. És velük volt egy kakukktojás is.
És ahogy menekül Rob a kocsiból :)

Szerintetetk a fka twigs Robbal van? Merthogy már többször volt róla, hogy egy titokzatos barna lány társaságában látták távozni innen-onnan.
Szerintem érdemes az RPL-en és a Robsesseden is végiglapozni a képeket, mintha lennének különbözőek. Vagy csak beleszédült kora reggel a szemem a gyerökbe...
-twmmy-


7 megjegyzés:

  1. szerintem vele van, csez szerint csak elment mellette, de csez csak kötekedik :P :)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem, ha nem is vele, velük van a lány, nagyon számított a fotósra és igencsak takarja az arcát... :)
    Amúgy már csak Bobby meg Marcus hiányzik, megnéznék egy olyan képet ahol mind az öten, együtt vonulnának New York utcáin :))))) jól érezhetik magukat! :)

    VálaszTörlés
  3. De az ő koncertjén volt Rob :). És állítólag ugyanabban a szállodában lakik, miint Rob. Na, végül is mindegy, mert van egy tweet, amiben azt mondják, hogy egy csúnya (unattractive)lánnyal volt. Márpedig ez a twig nem csúnya :) Lol, az Imogen?

    VálaszTörlés
  4. Bugsy, én még stockholmban tanultam egy francia lánytól, hogy nem baj, ha gyűrött, csak tiszta legyen. Úgyhogy reméljük, tiszta az az ing. Eleddig csak fehér pólóban láttuk, úgyhogy megvan az esély...

    VálaszTörlés
  5. Hej hó, hej hó.... Az első képen úgy vonulnak,mint a "törpék".. a többiek a bányában dolgoznak...és hol van Hófehérje?

    VálaszTörlés
  6. Hófehérke nem hófehér, hanem csokis tej :)

    VálaszTörlés