2014. augusztus 22., péntek

Rob New Yorkban !?

Pár napra átveszem twmmytől a staffétabotot, mert neki most sokkal fontosabb dolgokra kell koncentrálnia. J
Reggel a szokásos módon körbenéztem Rob háza táján. A megszokott helyről értesülhettünk, hogy Rob egy jelmezeket árusító boltban járt New Yorkban (!?)
 
A képhez csak annyit írtak, hogy "today" dátum nélkül, ebből arra következtetek, hogy Rob New Yorkban tartózkodik. De vajon miért, és mit keresett egy kosztüm boltban? A farsangi szezon már lejárt, halloween még messze van. Mire készül?! :)
Befejezem eszmefuttatásomat. Ma már péntek van, holnap hétvége! Kitartást a mai napra, és ha holnap is ilyen szép napsütés lesz, menjetek a szabadba, s egy ilyen szép ember mellé leheveredve  élvezzétek ki  nyári végi napsugarakat! :)
Ági


7 megjegyzés:

  1. New York? Ez el se jutott a tudatomig hajnalban. De az a mosoly már megint ... kicsinál ez a pasi, és még csak lelkiismeret furdalása sincs miatta. Tom lányának asszem júliusban volt a szülinapja, talán a keresztapussal buliznak egyet utólag ;) vadabbra nem merek gondolni XDDD de amíg így mosolyog, baj nem lehet :)

    VálaszTörlés
  2. ööö, New York? Azt írják LA. És az a helyes fiúka a háttérben nem az, akivel nagybevásárolni volt anno?

    VálaszTörlés
  3. Hát mivel nem én készítettem a képeket, bár csak megtehettem volna :), csak az RPL-re hagyatkoztam. Ott meg NYC-t írnak. :/ Ezért is tettem mögé a kérdőjeleket, mert nekem is gyanús a dolog.

    Nna, Spunk-Ransomon az írják:"Rob Spotted in New York City with Jamie Strachan and Dakota Fanning!" (Jamie Dakota barátja)
    http://www.robertpattinsonworldwide.com/2014/08/21/pictures-and-details-rob-spotted-in-new-york-city-with-jamie-strachan-and-dakota-fanning/

    VálaszTörlés
  4. Ami, tény Bobby Long esküvője hétvégén lesz new york-ban...innentől érthetővé kezd válni ott tartózkodása is és a jelmezes buli is, gondolom lesz egy kis legény búcsú...na, persze, nem vagyok a vendéglistán, de ezt csiripelik egy ideje twitteren. :D

    VálaszTörlés
  5. wow, egész egész jó magyarázatnak tűnik :)

    VálaszTörlés
  6. Bobbyék esküvője 30.-án lesz: http://registry.theknot.com/nicole-d-anna-robert-long-august-2014/5721236
    Szóval addig gondolom NyC lakosait boldogítja ez a gyönyörűség... sóhaj hegyek...

    VálaszTörlés
  7. miket tudsz Te,Kitty!!:)))
    ki ez a Nicole egyébként?
    én kicsit korainak találom Rob érkezését az esküvőre,de ki tudja,mi az igazság?!
    Bobby helyében én a UK-ben esküdnék meg életem párjával....mennyire szeretik ezek az angol srácok az Államokat!

    VálaszTörlés