2014. szeptember 3., szerda

Friss, ropogós

Mit vett vajon? Mindegy is, most éppen a twigs van még műsoron, már megint az összes média felkapta a hírt, ugye keddenként jelennek meg az új számok, így bő egy hét késéssel már hozzák is nagy csinnadrattával az új nőt...
Ami szomorúbb, tegnap olvastam a GC-n egy odacipelt cikket, mi szerint Rob a pletykalapok címoldalát tudja csak megtölteni, a mozikat nem... Nagy sóhaj, és szomorú fejcsóválás. A nyomtatott sajtó maximum egy -egy flekkben foglalkozik vele, szerintem az kijut mindegyiknek. Az internet viszont tényleg nagyon sokat foglalkozik a magánéletével, semmit a filmjeivel. Majdnem semmit, időnként kap hideget-meleget. A mozimegtöltés sajnos igaz, de igaz más színészekre is. Azért a The Rover fogadtatása meglepett, bár a francia megjelenés után sok jóra nem lehetett számítani. A Maps amerikai bemutatóját eltolták 2015-re, ami sokak szerint azt jelenti, hogy oda vannak a Julianne reményei az Oscarra ezzel a filmmel. Most sokan a Sils Maria -ra  Aham - javítanom kell - Still Aice( összezavarodtam  sok  filmben) - teszik a voksukat. Na kivel játszik abban a Moore? Kitaláljátok?
-twmmy-

12 megjegyzés:

  1. abban nem Binoche játszik? Amúgy meg ez nem a srácot minősíti,hanem az újságokat. Szerintem! Annál is inkább, mivel egyetlen konkrétumról sem tudnak írni, csupa agyalás megy csak, amiről rendre kiderül, hogy fals. Mozimegtöltés meg... hát hogy is mondják, blockbuster-ekben kéne szerepet vállalnia, felkérést kapna is, de nem kéri... így maradnak a rétegfilmek, amik viszont nem töltik meg a mozikat. Én nem hibáztatom érte, ha közben jól érzi magát.

    VálaszTörlés
  2. Igaz, hogy játszottak együtt az idén /Kristen és Moore/, de nem a Sils-ben, hanem a "Still Alice" c. filmben.
    Egyébként hozzáteszem azt is, hogy más filmek sem töltik meg a mozikat. Nem emlékszem mi volt a címe annak a filmnek, amire a lányomék ültek be, de piff-puff blockbuster volt az is a nyáron és tán vagy 10-en ültek a nézőtéren velük együtt.
    Nem tudom hol tart a bevétel számláló /The rover/, nagyon elmarad a várt bevétel?

    VálaszTörlés
  3. Na, sok hülye egyforma cím. Still persze. Én hibám, én nagy hibám...
    The ROver bevételi számláló
    http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=rover.htm

    igen, elmarad. Amerikában még az ANimal Kingdométól is.

    VálaszTörlés
  4. KS hihetetlenül erős lobbival rendelkezik. Engem nem zavar, ki hogy intézi a karrierjét, de a csaj minden filmje, terve, megmozdulása valahogy mintha Rob ellen hatna. Pontosan tudja, hogy kell bánni a sajtóval. Robra pedig jelenleg nincs szüksége Hollywoodnak, max. pletyka szinten.

    VálaszTörlés
  5. Niki, igen, KS-nek van sajtósa, meg az a Ruth is igen dörzsölt. Robnak meg ugye csak managere van, és lehet, pont Rob állítja le. Ami meg, hogy kinek mire van szüksége. annak alapján, hogy most a Jamie Dornant fenemód akarja mindenki, szerintem Robot is akarták. Ő nem akart dolgokat bevállalni, és ezért lehet, egyre többen leírják. És sajnos, lehet, ezt akarja.Vagy csak nyálas filmekbe akarták, sokáig volt olyan vélemény róla, hogy nem férfias az alkata. Vagy egyszerűen nincsenek olyan filmek, amiket elvállalna - mostani eszével. Majd ez is változik, akar ő még szépfiú lenni...

    VálaszTörlés
  6. Igen, igazad van, szerintem is korábban szúrhatta el. Szerintem már választana ő nagyobb filmeket is(és itt nem nyálas vagy blockbuster filmekre gondolok), de már nem hívják. Heath Ledger életrajzi könyvében olvastam, hogy ő sem akarta a neki szánt szépfiú szerepet, erre komolyan megfenyegették, hogy tönkreteszik a karrierjét, ha nem vállalja a reklámkörutat úgy, ahogy ők akarják, pedig a szerep alapvetően nem is volt nyálas, csakhát az üzlet ezt kívánta.

    VálaszTörlés
  7. Megnézné nekem valaki az Úton bevételeit? Merthogy ez az amerikaiaknak egy kultfilm... lenne... aztán valahogy mégse lett az...
    Amúgy meg amíg fesztiválokra hívják a filmjeit, addig nem igen hiszem, hogy izgatna bárkit is, hogy sorban állnak-e a mozik előtt. Lehet, hogy még a forgatási költségeket sem hozzák be, de emlékezni fognak rájuk (és nem feltétlenül a Nagy Bukásként).
    Kristen meg ha már így szóba került... Elvállalnak neki minden reklámot, ami szembejön, de rá is fér, mert azért még minden cikkben szó kerül a nős emberrel való kufircról is. Amúgy nem sajnálom tőle... korábban kezdte, ismertebb volt, de nem hiszem, hogy akár egy centivel is előrébb tartana, pedig kapcsolattőkéje jóval nagyobb van, mint Robnak. Szerintem nem is kell méricskélni. Azért vagyunk itt, hogy a Srácnak drukkoljunk és hessegessük a sötét felhőket, ha van módunk rá ;) Senki nem tudja, ő tulajdonképpen mit akar, de mostanában nem úgy néz ki, mint aki betegre aggódja magát a jövő miatt, és ez így van jól. Majd lesz valahogy, nem féltem, elég ügyesen a földön maradt a nagy felhajtás közepette. Szerintem abba se rokkanna bele, ha egyszer csak más irányt venne az élete. Én például nagyon szívesen olvasnék tőle bármit, mert a dumája alapján lehetetlen kikövetkeztetni a stílusát, és már sokan mesélték róla, hogy állandóan firkálgat, írogat.

    VálaszTörlés
  8. Golden :) Annyi dollárral a zsebemben én sem igen aggódnék egy percig sem :)
    Az Úton bevételei:
    http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=ontheroad.htm
    a Bel Ami bevételei
    http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=belami.htm
    a Cosmopolis bevételei
    http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=cosmopolis.htm
    ha már hasonlítani akarunk valamit valamivel.
    És igen, én is olvasnék tőle valamit. Ahogy a múltkor mondta, az asszisztensének odaadott irományáról az olvasó azt ynilatkozta, ez még csak nem is angolul van...

    VálaszTörlés
  9. Ne vicceljetek már!
    Mennyi filmje lesz pár hónapon belül Robnak?!
    Úgy beszéltek róla, mintha nem kapna szerepeket, de itt lesz a Maps, A Life, A QotD, lassan Robert DeNiroval forgat, aztán a Lost city of Z, etc, etc.
    Nem is kis nevekkel, nem is kis szerepek.
    Tessék már örülni!
    Jól, jót választ egyenlőre. Jó rendezők, neves színésztársak, nem csak ő viszi a hátán a filmeket majd, a társai is átveszik a terhet ilyen téren.
    Bízzunk már kicsit benne! ;)

    VálaszTörlés
  10. Nem, nem, nem mi viccelünk, Gabó. SCak a sok idétlen, akik örülnek annak, hogy a Rover bevétele ott tart,a hol tart. És most a Maps miatt emlegettem a cikket, a probléma ezzel, hogy a pletykalapok ezt kapják fel, nem a jó kritikákat. CSak ezért rágom az agyamat.

    VálaszTörlés
  11. Bízunk benne, Gabó, a pletykalapokban viszont nem:)
    Nagyon jó filmeket választ,ezzel teljesen egyetértek, de ha nem lesz a közeljövőben valami szakmai díj, amire jelölik vagy egy olyan film, ami anyagilag sikeresebb mint az eddigiek, akkor lassan a független filmekből is kimarad és ez az a folyamat, amin a rossz sajtó nem segít, nagyon sokat tudnak ártani.

    VálaszTörlés
  12. Niki, sóhaj, egyetértő bólogatás. Nna, mindjárt itt van kilencedike. És egyébként is, csak a hollygolly gépezet idegbeteg a filmben nyilvánvaló igazságok miatt.

    VálaszTörlés