2014. november 13., csütörtök

Pam-pam-pam-param :)

Kedvem van. Leszűrtem a következtetést. Tudjátok, mi most éppen előléptünk a bejegyzéseim alapján a Rob haterek közé. Sőt, kifejezetten Krisbian oldal vagyunk. Mert mertem kritizálni Robot.
Haj-haj, most aztán bajban vagyok, ezért aztán ti is. Merjem folytatni csak Rob képekkel és hírekkel a Rob utálatot, maradhatok úgy rajongója, hogy nem mindent fogadok el, amit csinál, vagy innentől kezdve nem tehetek ki képeket és nem beszélhetek róla? Még elismerően sem, ha valami olyant tesz, ami elsimerésre méltó? Elvégre szeretem én a saját férjemet és gyerekeimet, meg a tágabb értelemben vett egész családomat, azt mégis tudok velük üvölteni, ha nem tetszik valami :)
Nos. Van még valami :) Jó lenne egy go-pro a fejemre és folyamatosan fényképezni (filmezni) a velem szemben közlekedőket. Esküszöm ma egy igazi macska jött velem szembe - emberből. Férfiből. Az, amelyik az ott a farkában a Hofi :)

Azt hiszem, egy kicsit nagyon félre lehetett érteni, amit írtam. Nem. Én fogalmaztam félreérthetően. Szóval az úgy nem igaz, hogy én útálom a Robot. Csak a más oldalakon olvasottak alapján lehet esetleg úgy megítélni. Én szeressem őt. Ha hülye, hát hülye. Ha most éppen randa a fején levő szőrrel, hát randa. Nem kell, hogy tetsszen. Mint ahogy írtam, hogy a családtagjait is kritizálja az ember. Attól még szereti őket. Lehet, nem olvadok el a gyönyörtől, hogy óh, de védelmezően viselkedik a kedvesével, ó de rendes milyen sok mindent vesz neki, ó de édesek együt, ó de kár, hogy nem leszneke gyütt péntek este a kifutón (honnan tudjuk előre? Mondott le már fellépést, hogy Robbal legyen Rob az aranytojásos kakas.Bocs, ezt muszáj volt, mert a véleményem most éppen ez. Én még várok pár évet, az előzőnél is kellett 4 év, mire kiborult a bili.) Merthogy ez a fajta sem az én világom.Akartok egy jópofa képet? Ha akartok, ha nem, ma kuncogoós napom van. Ha péntek lenne, azt mondanám, a vesztemet érzem.

-twmmy-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése