2015. július 6., hétfő

Szerencsére

éppen nem volt semmi a számban. Víz, tea, kifli, akármi. tuti a képernyőn kötött volna ki. Még most is vigyorgok. Kéretik minél több ilyen képet felrakni a világhálóra. Minek volt a drága beöltözve ebben a rózsaszínben? még valami fehér préméle is látszik.
Nyuszi? Bugs bunny szürke, nem?
Kép alatt a szöveg:
Pour ma première soirée dans la cité des Anges, je suis gâté, c’est Halloween ! Je suis surpris de l’enjouement des enfants, mais surtout des adultes pour cette fête. Les rues sont bondées de monde, la ville est entièrement embouteillée.
Első estém az Angyalok Városában és el vagyok kényeztetve, mert Halloween van! Meglep a gyerekekből áradó jókedv, de főleg a felnőtteké ezen az ünnepségen. The utcák összehozzák az emereket, a város teljes dugóban áll.

Au programme de ce soir : maquillage, Christian se grime en Andy Warhol, Nathalie en David Bowie période Ziggy et moi en… vagabond, tendance joker, puis apéro entre amis et départ pour la soirée qui s’annonce longue.
Az este programja: arcfestés, Christian Andy Warholnak sminkeli magát, Nathalie mint David Bowie időbeli Ziggy és én mint... egy csavargó, irányított viccelődő, majd a barátokkal nekivágunk az éjszakának, ami hosszúnak ígérkezik.

Direction le club privé qui reçoit le tout Hollywood, Soho House, situé sur Sunset Boulevard. Après 1 h 45 de bouchon, quel plaisir de découvrir la boite dont la terrasse surplombe tout Los Angeles.
A Soho House felé igyekszünk, ami az a magánklub, ami egész Hollywoodot fogadja és ami a Sunset Boulevard-on található. 1 óra 45 percnyi dugó után tiszta öröm megtalálni a házat, ami Los Angeles felé magasodik.

Jessica Alba, Tom Cruise, Georges Clooney, beaucoup de stars sont annoncées mais impossible de les reconnaître derrière leur déguisement. Je repère quand même Robert Pattinson qui je shoote avant de me faire alpaguer. Heureusement un ami l’attrape vigoureusement par le bras avant qu’il est le temps de me tomber dessus. Nous changeons de salle… Fin cet épisode « Twilliquesque »….
Jessica Alba, Tom Cruise, George Clooney, sok szárt bejelentenek, de lehetetlen felismerni őket az álarcok mögött. Ennek ellenére sikerül kiszúrnom Robert Pattinsont akit meglövök (??? erre más jelentést nem találtam) Fotós a cikk szerzője képet készít Robról - mielőtt leállítana. Szerencsére egy barát élénken belékarol és elcsalja, mielőtt ideje lenne arra, hogy rám essen. Termet váltunk... Vége ennek az epizódnak...

2h00 du matin, évacuation des lieux avec passage obligé par les nombreux paparazzi déguisés eux aussi pour l’occasion.
Reggel két óra, a helyszín elhagyása kötelező útvonalon, mivel számos paparazzi szintén álcázta magát az esemény alkalmából.

-twmmy-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése