2014. május 18., vasárnap

Cannes 2014 2

Nem tudom eldönteni, hogy a 17-i dátum jelen esetben mit jelent, hogy hajnali időpont, avagy sem. Node gugli barátom tájékoztatott, hogy az biza 17-e este fél hét, a Hotel du Cap-ban, a Vanity Fair partija, az Armani jegyében. Nem tudom, Robon volt-e valami Armani. Lehet a farmer alatt, vagy a cipőjében. Érdekes, majdnem mindenkinek sikerült öltönyt magára húzni, kedvencünknek nem. Itt van még egy-két vendég, és akkor Robról egy kép. Kérdezték, azt mondta fáradt az interjúk miatt, de a Vanity Fair-rel beszélt pár szót. 
További képek a szokásos helyen

Ahogy elnézem a VF-et megelőzően került sor a Rover premier dinnerjére....  Döntse már el valaki, hogy ebéd, vagy vacsora? Én még vacsorának tanultam, de a szótár mindkettőt felhozza. És valahogy a tweetek is korábbi időpontot jelöltek,  mint este...De a ruha az ugyanaz volt. Viszont figyelitek a sok rakás széket? Hát midolog már???
További képek itt
Gondolom, tudjátok, hogy tegnap volt a The Rover sajtóvetítése. Ma lesz a fotózkodás.
A film fogadtatása összességében jó. A két főszereplőt dicsérik, a filmet a fanyalgós amerikaiak kevésbé. A franciák 4-5 csillagot adnak, az amerikaiak, C+ és B minősítést. De. Robról azt írják, hogy nagyon jó volt. Amúgy bizony az agyam eldobom, amikor azt írják, hogy bebizonyította, tud színészkedni. Röhej, hogy Michodnak meg kell védenie a saját szereplőválasztását, azon módon, hogy egy kérdésre válaszolva azt mondja,  ha nem lenne jó, nem választotta volna. Mégis, szerintük mi a bánatot csinált eddig Rob?
Na, várjuk a mai fotókat!
-twmmy-

1 megjegyzés:

  1. Aranyos volt Herzog, ahogy ő belemondta a nagyérdemű képébe, hogy neki a Twilight is tetszett XD (még ha esetleg nem is igaz, bár miért ne)

    De eddig minden rendező azzal kezdte, hogy pl. Little Ashes-ben milyen jó volt, vagy a szereplőválogatáson jött,látott és győzött. Akkor most tényleg mit kell meglepődni? Egyébként is, figyeltek volna ránk, mi már régen megmondtuk ;) XD

    VálaszTörlés