2014. május 17., szombat

Cannes 2014

Jutkánk szavaival élve, " a Sas leszállt" :)) Hát igen.....Cannes királya megérkezett! :)) És szerencsére a mosolya is vele van XD

többi csodás képecske: forrás

rhea

5 megjegyzés:

 1. a Király a feltekert nadrágszárral és a csípőre kötözött kockás inggel. Eltéveszthetetlen még akkor is, ha valaki azt a napsugaras mosolyát le is takarná. *kicsit sem elfogódott ;)

  VálaszTörlés
 2. Igen, végre megérkezett! Szép szolid barnasággal, egyenhajjal, nyúlánk formával. Hehe, 16 évesem akaratlanul is egyformafejű Robbal. Ezért mondom, hogy egyenhaj. A világon mindenhol van McDonslds és a pasik egyformára vágatják a hajukat :)

  VálaszTörlés
 3. először csak a fehér inges testőrt láttam Rob mellett,mint kíséretet.elég érdekes figura!mint akinek 1 agysejtje van,de az is otthon maradt.aztán felfedeztem az öregharcos Dean-t:))ő sem lett fiatalabb,de majd a napsütés kisímítja a ráncokat....
  Rob megint túlöltözte magát.

  VálaszTörlés
 4. egysejtűn vihogok XDDD Igen, én is "megnyugodtam", hogy Dean is vele van, nem tudom miért, ... valahogy összetartoznak :)... és olyan érzésem van vele kapcsolatban, hogy Rob számára is jó lehet a társasága, mert ő például abszolút nem tűnik egysejtűnek ;)

  VálaszTörlés
 5. olyan jól érzéssel tölt el, hogy látom őket :) Dean és az az ing
  ah, minden évben elsírom magamban, hogy Cannes-ba akarok menni, idén se lesz másképp

  VálaszTörlés