2015. január 14., szerda

Hihi,

ma jelenik meg a Twilight Saga első három filmjének bővített változata. Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy egy kis ügyeskedéssel annak, aki nagyon akarta, már meg lehetett, mert csak be kellett rakni a kivágott jeleneteket a logikailag megfelelő részre. Költőileg kérdezem: miért karácsony után jelenik meg? Ha netán valamelyik végképp elvetemült rajongó még meg akarná venni a filmet, akkor pont jó ajándék lett volna belőle :)

Más: valami kanadai díjon belül is jelölték a Maps-beli szerepéért mellékszereplői dijra. ne egyetek meg, de szerintem a John Cusack jobban megérdemelné a díjat. Több, és árnyaltabb szerepe volt, mint Robnak.
Más: már Londonban eszeget a drága, most éppen vietnámi vendéglőben. Lusta népség ez a táncos népség. nem szeret főzni... Bár, az angol konyhát tekintve én is messzire szaladnék. Igaz, a spanyol és a jamaikai meg százszor jobb. Akkor mégis lusta a nőszemély. Én még akkor is konyházok, ha hazajövök nyaralásból, ha önellátósban voltam, mert mégis csak jobbat lehet itthon főzni, mint bárhol :)

Szép napsütéses napot mindenkinek!
-twmmy-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése